Altec Lansing iMT630 Classic og Sport

Pressemelding fra Turs Scandinavia 3. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

iMT630 – Samme velkjente lyd med helt ny design

Nå lanserer Altec Lansing iMT630 Classic og Sport, dermed utvides den populære inMotion serien.

iMT630 er en oppdatert versjon av den populære og reisevennlige høyttalerdokkingen inMotion Classic. Den gir deg den samme velkjente -, høykvalitetslyden – i en helt ny design.

Med sin enkle, enhetlige og samtidig noe annerledes utforming gir iMT630 et moderne og stilrent uttrykk som stikker seg ut. Den kompakte størrelsen og det ladbare batteriet gjør at enheten passer perfekt til hjemmet så vel som på kontoret eller på reise. Dokkingen er tilpasset iPod og iPhone.

Klar og kraftfull lyd

Tross sin størrelse gir iMT630 en klar og kraftfull lyd, selv ved høyt volum. Bassen er tydelig uten å være overdreven. Med doble 2” høyttalerelementer skapes det en skarp stereoopplevelse.

”Design er viktig – en musikkenhet skal ikke bare ha god lyd, den skal smelte naturlig inn i sin omgivelse. Med det i tankene har vi skapt inMotion iMT630. Det lille formatet gjør den smidig, samtidig som det ikke har gått i veien for en kompromissløs lyd”, sier Tord Nybleus, Nordisk salgssjef for Altec Lansing.

Flere muligheter med musikkapplikasjoner

 Altec Lansing har utviklet en rekke applikasjoner for iPhone, noe som gir høyttalerdokking enda flere muligheter. Med Music Mood applikasjonen kan brukeren enkelt justere en grafisk equalizer for fleksibel konfigurasjon og justering av lyd på ulike musikkspor. Med applikasjonen kommer også et stort antall beroligende bakgrunnslyder, slik som lyden av et knitrende bål eller en rasende elv. 

iMT630 er kompatibel med iPod touch (opp til fjerde generasjon), iPod classic, iPod nano (opp til sjette generasjon) iPhone 4, iPhone 3G, iPhone 3G og iPhone.

Tilgjengelighet, pris

Altec Lansing iMT630 er tilgjengelig fra tidlig i oktober. Veiledende pris er 1199 NOK, ink. moms.

Til toppen