Bosch Free´e

Pressemelding fra Bosch 31. mai 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ingen følger deg som Bosch Free´e

Støvsugeren med verdens lengste rekkevidde

Den nye Bosch Free´e gir deg friheten tilbake. Med hele 15 meters rekkevidde kan du nå det meste av huset fra én enkelt stikkontakt. Bosch Free´e har et lekkert retro-design og er både en god og stilig følgesvenn under rengjøringen.

Bosch Free´e er støvsugeren som følger deg overalt og gir deg en enorm frihet når du gjør rent. Med verdens lengste ledning gir den deg en rekkevidde på hele 15 meter, og du kan støvsuge stuen, kjøkkenet, gangen eller badet fra én enkelt stikkontakt.

Slangen har ”Ball Connection” – et kuleledd som sørger for at slangen kan dreies 360°. De fire hjulene dreier også 360°, slik at støvsugeren lett følger deg uansett retning. Den nye støvsugeren har støtdempende ”Air Bumper”, som beskytter møblene dine mot skrammer og sorte merker.

Disse egenskapene gjør det rett og slett enklere og mer morsomt å gjøre rent. Med sitt lekre utseende og en støvsugerslange kledd i 1950-talls inspirert tekstil, er Bosch Free´e din perfekte følgesvenn for rengjøringen.

Bosch Free´e finnes i seks forskjellige modeller i fargene svart, sølvblå, vanilje, kongeblå og titangrå.

Den vaniljefargede modellen Bosch Free´e Move har en veiledende utsalgspris på kr. 3.090,-.

Til toppen