Clarion CZ309E

Pressemelding fra Clarion, 16. november 2009:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Design, utstyr, pris. Første gang du ser CZ309E vil dens design trollbinde deg.

CZ309E har moderne elegante linjer. De mest brukte knappene er plassert ved siden av hverandre på en elegant måte, formet rundt den elegante volumknappet og pekende mot det store 13 segments LCD displayet. Det dynamiske designet er en direkte invitasjon til å prøve ut alle funksjoner og utstyr som finnes på produktet.

Med sin innebygde Bluetooth® er CZ309E en komplett håndsfri løsning.

Den gir deg tilgang til telefonboken og SIM kort, anrops liste og ekstern mikrofon, samt at den også er et multimedia senter med muligheten til å streame musikk.

Multimedia, multi-støtte; I tillegg til Bluetooth® har CZ309E en CD spiller med frontmating og memory stick slot, HC-kompatibel SD spiller og mini jack AUX inngang i fronten. Den har også MP3 og WMA avspilling. Musikkelskere vil verdsette den innebygde equaliserens forhåndsinnstillinger like bra som den tre bands parametriske equaliseren. Og for ikke å glemme loudness knappen for de som liker god, fyldig bass.

Med trådløs fjernkontroll og avtagbart frontpanel er CZ309E også kompatibel med de fleste bilers innebygd rattfjernkontroll via Clarions interfacer som leveres som tilleggsutstyr.

Veil utsalgspris kr 2.595,-

Til toppen