Nyhet!

Kenwood Elite Chef XL. Foto: DeLonghi

Kenwood Chef XL Elite

- Kjøkkenmaskinen for deg som elsker å lage store gjærdeiger.

(upublisert) Opprettet Sist oppdatert

Kenwood Chef XL Elite har en kraftfull motor på 1400 watt, og med sine tre uttak til tilbehør får du høy fleksibilitet og uendelige muligheter til å tilberede og utforske oppskrifter. Her kan du lage alt fra luftige kremer, tunge gjærdeiger, terter, kaker, brød eller iskrem. Det er kun fantasien som setter begrensninger.

Den store rustfrie bollen rommer 6,7 liter, hvilket betyr at den passer perfekt til store gjærdeiger.

Elektronisk justering av hastighet sørger for at hastigheten justeres på en enkel måte. Kenwood Chef XL Elite har også en elektronisk sensor som regulerer hastigheten etter motstand, hvilket gjør at man kan ha lav hastighet selv mot tøff motstand som ved for eksempel grove brøddeiger. Kjøkkenmaskinen har variabel hastighet og pulsfunksjon samt en start/stopp-bryter.

Kenwood Chef XL Elite leveres med K-visp, power-visp og spiralformet deigkrok. Alt av tilbehør er enkelt å rengjøre og kan vaskes i oppvask-maskinen.

Tips: Visste du at det finnes en rekke ulike tilbehør til Kenwoods kjøkkenmaskiner? Alt fra pastatilbehør til kjøttkvern og råsaftsentrifuge. Flere enn 20 tilbehør med over 60 forskjellige funksjoner.

Kenwood Chef XL Elite har en veil. pris fra 5.995,- avhengig av utstyrspakke.
Powered by Labrador CMS