Kjersti Dahl ved Coop hypermarked på Buskerud storsenter i Krokstadelva velger en trådløs stavmikser fra Hugin som sitt favorittprodukt innen småelektrisk. Foto: Stian Sønsteng

– NOE ALLE BURDE HA

– En stavmikser er noe alle burde ha. Denne modellen fra Hugin er enkel og grei i bruk, og oppladbar slik at man slipper ledningen.

Kjersti Dahl er salgsleder elektrisk/media ved Coop hypermarked på Buskerud storsenter i Krokstadelva. Hennes favorittprodukt innen småelektrisk er en stavmikser av Coops eget merke.

– Hugin er et godt merke, vi har ikke hatt noen reklamasjoner på disse stavmikserne. Denne modellen koster 400 kroner, og vi selger den i hvitt og sort, sier Dahl.

– Kjøper du mange julegaver i din egen avdeling?

– De fleste jeg kjøper julegaver til får noe herfra. Også gutta, som er de vanskeligste å kjøpe til. De får spill og slik.

– Hva ønsker du deg selv til jul?

– En oppladbar støvsuger med langt skaft. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken modell. Hadde jeg ikke allerede hatt en stavmikser, ville jeg ønsket meg det!

– Hvorfor arbeider du her?

– Det er interessant og utfordrende å arbeide med elektrisk. Jeg gikk over fra dagligvare i høst. Her er det mye å holde på med, og du kommer i kontakt med kundene. Det morsomste er å gjøre kundene fornøyd slik at de går ut av butikken med noe fra vår avdeling i handlevogna.

– Er det mest impulskjøp her?

– Det også. Det er nok noen som plukker med seg det vi har plassert mot handlegata der folk passerer, men vi har også mange kunder som allerede vet hva de skal ha.

Dahl var lenge i tvil om hva hun skulle plukke ut som sitt favorittprodukt. Alternativet er kaffemaskinen Philips Senseo.

– Den ble veldig populær veldig fort, og salget tok nok av raskere enn jeg hadde trodd, sier Dahl.

– Det morsomste er å gjøre kundene fornøyd slik at de går ut av butikken med noe fra vår avdeling i handlevogna, sier Kjersti Dahl.
Til toppen