NY SJEF I OBH NORDICA

Mikael Bragd er ansatt som ny konsernsjef i OBH Nordica.

Han har tidligere jobbet i selskaper som Electrolux, DUNI og PepsiCola, og kommer senest fra sitt eget konsulentfirma Retail Factory, hvor han hjulpet flere store butikk-kjeder i Sverige med å utvikle sine forretningsmodeller og konsepter.

Mikael Bragd har bakgrunn fra varehandelen i Norden og internasjonalt, og han vil være ansvarlig for den totale virksomheten i OBH Nordica.

– Å gå inn som konsernsjef i et selskap i vekst er en interessant utfordring. OBH Nordica er et selskap med gode tradisjoner innen entreprenørskap og innovasjon, og befinner seg midt i en ekspansiv fase. Dette er et selskap med en mege tspennende fremtid, sier Bragd i en pressemelding.

– Vi ser frem til å få en så erfaren og kompetent leder for OBH Nordica. Det å lede en organisasjon i Norden, med det brede produktsortimentet og den høye innovasjonstakten som OBH Nordica har, er en krevende utfordring. Mikael Bragd vil med sin bakgrunn og internasjonale erfaring være et viktig tillegg til vårorganisasjon, sier Arne Finsnes, daglig leder i OBH Nordica Norway AS.

Til toppen