Sonim XP5300 FORCE

Pressemelding fra Sonim 1. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sonim lanserer XP5300 Force - 3G versjonen av verdens mest robuste mobiltelefon

Sonim Technologies Inc lanserer sin nye mobiltelefon Sonim XP5300 Force 3G, ett robust kommunikasjonsverktøy for bedrifter og privatpersoner som har behov for en ultra robust og vanntett telefon. XP5300 Force bygger på erfaringer fra over en halv million kunder som jobber under tildels ekstrem forhold. Den er lagd for å øke effektivitet og sikkerhet innen bransjer som bygg og anlegg, logostikk, sikkerhet, offentlig m.fl.

“Med XP5300 kompletterer vi vårt UMTS sortiment med en modell utrusted med GPS. Vi når med dette nye målgrupper innen bedriftssegmentet” sier Peter Simonsson, Nordisk VD på Sonim Technologies. ”Vår ledende robusthet i kombinasjon med 3G applikasjoner gir ett kraftfullt kommunikasjonsverktøy. Samtidig fortsetter Sonim å sette nye grenser for hvor robust en mobiltelefon kan være:

Robusthet

Sonim’s Rugged Performance Standards (RPS) overgår forsvarets krav til robusthet (MIL-810G)!

XP5300 tåler fall fra 2 meter mot betong. Den høyoppløste 2” skjermen beskyttes av ett 1,5 mm tykt ”Corning ® Gorilla® glasslinse”. XP5300 er IP68-klassifisert mot vann og støv.

Dessuten har Sonim benyttet en fiberglass blanding i telefonens chassis, alt for at brukere skal kjenne seg rygg på å ta med seg telefonen overalt.

XP5300 er sertifisert mot 500 kjemikalier, salt, fuktighet, støt og slag. Telefonen kan benyttes i temperaturer fra -20°C till +55°C

Effektivitet

Med XP5300 FORCE 3G vil Sonim hjelpe bedrifter med å redusere driftskostnader, øke produktiviteten og garantere for de ansattes tilgjengelighet og sikkerhet. Telefonen er utrustet med en Assisted GPS som gir nøyaktig og rask lokalisering. Med ett batteri som klarer opp til 20 timers GPS sporing, håndterer XP5300 Force lange skift og de tøffeste utfordringer brukene utsettes for.

XP5300 FORCE 3G har ett 2 MP kamera utrustet med en lyssterk LED blits og digital zoom som muliggjør dokumentasjon av kritisk informasjon. Sonim har forbedret hastighet og tilgjengelig minne for Java programmer. Sonim’s Java Application Manager butikk (JAM) kommer til å tilby ett utvalg av testede og sertifiserte tredje parts programmer for nedlastning.

Mer informasjon om Sonim’s MRM program: http://sonimtech.com/industries/

  

Sikkerhet

Sonim XP5300 FORCE forbedrer brukerens sikkerhet gjennom å muliggjøre samtaler under de aller tøffeste forhold. Telefonens kraftige antenne, støy reduserende mikrofon samt kraftig høytaler, dekket av ett GORE ®lager, muliggjør bruk selv under støyende forhold

Knappene i tastaturet er bredt plassert som muliggjør bruk med hansker. I kombinasjon med en skjerm med enestående synlighet selv i direkte sollys bidrar dette til høy driftssikkerhet. Dekket opp av vår bransjeledende 3 års garanti, er Sonim XP5300 ett profesjonelt kommunikasjonsverktøy for bruk under tøffe forhold.

Tilgjengelighet

XP5300 FORCE 3G vil være tilgjengelig i Norge fra slutten av september. For mer informasjon besøk oss på www.sonimtech.com

Til toppen