Sony MDR-PQ1, MDR-PQ2 og MDR-PQ5

Pressemelding fra Sony 19. juli 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Groove med stil med Sonys nye hodetelefoner

 

Produktene i PIIQ-serien kombinerer Sonys overlegne lydkvalitet med vågale og nyskapende design, og er laget for deg som liker å uttrykke deg selv

 

Nå lanserer Sony sin nye hodetelefonserie PIIQ™ (uttales ”peek”), som består av tre særegne hodetelefoner med hvert sitt unike og dristige designuttrykk. PIIQ er inspirert av artister, skatere og urban gatekultur, og i utformingen er det lagt vekt på kombinasjonen av stilfullhet og Sonys gode lyd og komfort.

 

Vågalt og urbant design kombinert med kraftig lyd

PIIQ har et utseende som skiller seg sterkt fra vanlige, kjedelige hodetelefoner. Det ukonvensjonelle designet er med sine sterke neonfarger inspirert av dagens ungdoms dristige og aktive livsstil, og du vil også kunne se at deler av designet henter inn elementer fra den urbane gatekulturen. Dette betyr imidlertid ikke at lydkvaliteten har blitt nedprioritert. De tre hodetelefonene inneholder Sony-teknologi som leverer krystallklar lyd med massiv diskant og bass – uansett hva slags musikk du liker å høre på.

 

PIIQ-serien består av tre ulike modeller, slik at du skal finne noe som passer for deg uansett hvilke lyd- og stilpreferanser du har:

 

MDR-PQ1

De rosa MDR-PQ1 er inspirert av bindingene på snowboardsko, og har to regulerbare ”remser” som er foret med borrelås og dermed sikrer at hodetelefonene sitter godt. MDR-PQ1 er utstyrt med driverenheter på 40 mm, noe som gir dype, kraftige basstoner. Dette er med andre ord hodetelefonene for deg som elsker sterke beats. Både hodebøylen og øreklokkene er godt polstret, noe som gir en behagelig og myk opplevelse uansett hvor lenge du bruker hodetelefonene av gangen. Den flate ledningen er dessuten festet av en elastisk bøyle, slik at du unngår at den floker seg.

 

MDR-PQ2

MDR-PQ2 har et mer organisk design med glatte kanter, og finnes i tre ulike fargekombinasjoner. Driverenhetene på 30 mm er laget av neodymmagneter, som er blant de sterkeste permanente magnetene i verden, og det gjør at de leverer krystallklar og kraftig lyd. I likhet med MDR-PQ1 har også MDR-PQ2 et ergonomisk design med god polstring av hodebøylen og øreklokkene, samt en flat og slitesterk ledning.

 

MDR-PQ5

De åpne MDR-PQ5 skiller seg ut med sitt særegne design i tre ulike spennende fargekombinasjoner, og har en overlegen lydkvalitet med tydelig bass.

 

PIIQ-kolleksjonen er tilgjengelig fra og med juli. Produktene får følgende veiledende utsalgspriser:

• MDR-PQ1: 1300 kroner

• MDR-PQ2: 600 kroner

• MDR-PQ5: 180 kroner

 

 

 

 

 

 

 

MDR-PQ1

 

MDR-PQ2

 

MDR-PQ5

 

Type

 

Over-the-head

 

Over-the-head

 

Earbuds

 

 

 

Closed, Dynamic (supra-aural)

 

Closed, Dynamic (supra-aural)

 

Open, Dynamic

 

Driver unit

 

40 mm

 

30 mm

 

13,5 mm

 

Sensitivity

 

104dB/mW

 

100dB/mW

 

104dB/mW

 

R/Range

 

8-25,000 Hz

 

10-24,000 Hz

 

6-23,000 Hz

 

Cord length

 

1,2 m

 

1,2 m

 

1,2 m

 

Colors

 

Pink & black

 

Green, Grey, Multi

 

Pink, yellow, green

 

Til toppen