3D-KANAL MED NATUR

Helgen 14. til 16. desember setter Canal Digital opp en ekstraordinær kanal med 3D-programmer fra National Geographic Channel.

Publisert Sist oppdatert

– Dette blir første gang norske TV-seere får mulighet til å se dokumentprogrammer i 3D fra National Geographic Channel. Dette er kvalitetsprogrammer som vi gleder oss til å dele med seerne. Vi har tidligere erfart at direktesendte sportsarrangementer i 3D har fått flere av våre kunder til å prøve 3D for første gang, når vi nå skal vise førsteklasses naturdokumentarer i 3D tror vi det vil få nye målgrupper til å stifte bekjentskap med 3D, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, informasjonsdirektør i Canal Digital Norge, i en pressemelding.

Parabol og kabel

Når Canal Digital ønsket å lage en hel helg med våre beste programmer i 3D, var vi glade for å kunne bidra til det

I løpet av helgen vil det kontinuerlig bli vist 3D-programmer, tilgjengelig for alle Canal Digitals kunder både på parabol og kabel. Parabolkunder finner sendingene på kanalplass 9, mens kabelkunder vil ha sendingene på kanalplass 29. Sendestart er fredag kl. 18.00, kanalen stenges ved midnatt søndag 16. desember.

– Vi i Fox International Channels er alltid på utkikk etter nye og spennende muligheter for å vise frem kvalitetsproduksjoner fra National Geographic Channel. Når Canal Digital ønsket å lage en hel helg med våre beste programmer i 3D, var vi glade for å kunne bidra til det. Vårt rike 3D-bibliotek inneholder noen av våre vakreste og mest fantastiske produksjoner, og vi håper våre fans og nye seere blir med oss på en unik 3D-opplevelse denne helgen. En tidlig julegave fra oss, sier Åse Ytreland, Managing Director FOX International Channels Nordic and Baltic Baltic Regions, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS