HTC Desire 530

Pressemelding fra HTC 21. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC Desire 530 – flott design og funksjonalitet til enhver

Ny smarttelefon med 4G LTE til designbevisste forbrukere med stramt budsjett

HTC presenterer det nyeste medlemmet av Desire-serien, HTC Desire 530. Med et stilrent design og en rekke unike HTC-funksjoner, setter Desire 530 ny standard hva angår valuta for pengene for smarttelefoner i prisklassen.

"HTC har bygd opp sitt renommé ved å holde seg i forkant med designutviklingen og nye funksjoner. Vi er samtidig klar over at den harde konkurrensen på markedet for smarttelefoner har gjort forbrukerne mer kvalitets- og prisbevisste enn noensinne før. Med lanseringen av Desire 530, flytter vi grensene for hva man kan forvente av design og funksjonalitet i denne prisklassen.” forteller nordisk sjef for HTC, Jan Costa Thiele.

En klassisk skjønnhet med avanserte funksjoner

Med Android 6.0 har du tilgang til alle de nyeste appene på Google Play, og med HTC Sense er du sikret den beste Android-opplevelsen på markedet. HTC Sense Home kan automatisk vise deg relevante apper etter hvor du befinner deg – arbeidsrelaterte på kontoret og spill og underholdning når du er hjemme.

Desire 530, som i Norge lansere i Graphite Grey, har fem tommers skjerm og et design der både stil og funksjonelle egenskaper står i fokus.

HTC Desire 530 har 16 gigabyte intern lagringsplass, som kan utvides med SD-minnekort på opptil to terabyte. Du har også mulighet for å kombinere den interne lagringsplassen og SD-minnekortet, slik at Android 6.0-operativsystemet og dine apper ser det som ett stort lagringsområde. Kort sagt, masse plass til apper, bilder, videoklipp, musikk osv. uten at det koster en formue. Skulle du likevel gå tom for plass, eller at du enkelt ønsker en sikkerhetskopi av dine minner, gir Desire 530 deg ubegrenset lagringsplass til bilder og videoklipp på Google Photos, hvor du lett kan søke etter ansikter, plassering, tema eller bestemte nøkkelord.

Sikt, skyt og himmelsk lyd

HTC Desire 530 har to innbyggede kameraer – ett på fronten, og ett på baksiden. Frontkameraet på 5 megapiksler er perfekt til at ta raske selfier, og med funksjoner som Auto Selfie, Voice Selfie og Photo Editor er det lett at få det beste frem i deg hver gang.

Kameraet på baksiden har en BSI-sensor på 8 megapiksler, som sikrer bedre bildekvalitet ved dårlige lysforhold. Med panoramabilder, serieutløser og videoopptak i 720p er det innstillinger til enhver situasjon. Med HTC Desire 530 kan du fange ethvert øyeblikk før det er for sent – også selv om telefonen er gått i dvale. Trykk bare på av/på-knappen for å reaktivere kameraet og ta flere bilder – uten at må låse opp telefonen først.

HTC har en tradisjon for at levere lydkvalitet i særklasse, og den videreføres i Desire 530. Takket være en fremdragende forsterker i kombinasjon med HTC BoomSound-profilene, legges forholdene til rette for en imponerende musikkopplevelse – uansett hvilke hodetelefoner du foretrekker å bruke.

Pris og tilgengelige

HTC Desire 530 i Graphite Gray kan kjøpes i Norge fra uke 11 til en veiledende pris på 2 190 kr inklusive mva. Forhandlere er: Elkjøp, Lefdal, Komplett, NetOnNet og Dustin.

Powered by Labrador CMS