Canon DP-V2410

Pressemelding fra Canon 8. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

 Canon presenterer i dag selskapets neste generasjon av opptak-til-visning-løsninger for filmproduksjon i 4K-format. De nye produktene inkluderer DP-V2410, en solid 24-tommers 4K-referanseskjerm, og to nye 4K-videokameraer – EOS C300 Mark II, en ny 4K-modell i Cinema EOS-serien, og XC10, et kompakt, lett 4K video- og stillbildekamera for ambisiøse filmskapere.

DP-V2410 – 24-tommers 4K-referanseskjerm

Nye DP-V2410 er utviklet for bruk på filmsett og opptakssted både innen tv- og filmproduksjon, og leverer presis og pålitelig visning av 4K-innhold og gir enklere liveopptak med kontroll over kvalitet, fokus og eksponering i tillegg til fargestyring og fargegradering.

DP-V2410 inngår i samme serie som Canons eksisterende 4K-referanseskjerm, DP-V3010, og leverer imponerende 4K-oppløsning på 4 096 x 2 160 med utrolig presis fargegjengivelse. Takket være en ny modus for stort dynamisk omfang gjør skjermen det enkelt å se detaljer i ekstremt høylys og skyggeområder samtidig, noe som gir et mer naturlig og realistisk bilde. DP-V2410 er også optimalisert med støtte for fargerommet DCI-P3 for kinofilm, fargeskalaen ITU-R BT.2020 for kringkasting og ACES Proxy (ACES Ver.1.0). Videre sørger et nytt IPS-panel med RGB LED-bakbelysning for kontrastgrad på 2000:1, mens Canons system for automatisk korrigering av farge og lysstyrke sikrer konsekvent bildekvalitet, farge og luminans over tid.

DP-V2410 er utstyrt med både 3G/HD-SDI- og HDMI-grensesnitt, samt innebygd debayer-behandling, og kan dermed vise 4K RAW-opptak direkte fra kompatible Cinema EOS-kameraer, slik at du slipper å investere i en ekstern enhet. Skjermen har også en funksjon som automatisk sørger for at fargeinnstillingene fra kompatible Canon-kameraer synkroniseres, slik at innstillingsfeil unngås.

En rekke funksjoner gir rask og enkel gjennomgang av innhold på opptaksstedet, inkludert kurveformmonitor (WFM) og vektorskop som støtter 4K og måler fargeinformasjon, lysstyrke og luminans. Skjermen har også flere 1D/3D-LookUp Tables som gir praktisk overvåking, og en lydmåler som gir presise lydopptak.

Elegante DP-V2410 har en solid konstruksjon og er utstyrt med et solid håndtak. Med en vekt på kun 12 kg er den enkel å flytte rundt på opptaksstedet.

DP-V2410 forventes å være tilgjengelig i Europa i fjerde kvartal i 2015.

Powered by Labrador CMS