Dell UltraSharp

Pressemelding fra Dell 2. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fire ganger mer enn Full HD

De to nye skjermene Dell UltraSharp 32 og Dell UltraSharp 24 Ultra HD gir super-kvalitet til designere og andre brukere med avanserte behov. I tillegg kommer Dell 28 Ultra HD tidlig i 2014, med Ultra HD til en rimelig penge.

Dette er den mest komplette Ultra HD-porteføljen på markedet så langt. De er laget både for profesjonelle og private brukere, og har fire ganger høyere oppløsning enn Full HD. De møter kravene til alt fra videoredigerere, animatører og spillutviklere til forbrukere som vil ha kjempe-kvalitet til sin underholdning. Selv de mest detaljorienterte vil bli fornøyde med disse skjermene. 

Begge skjermene har Dell PremierColor. Denne avanserte skjermteknologien gir presise farger og støtter de fleste fargestandarder, inkludert 99 prosent AdobeRGB, som er bransjens høyeste nivå. De kan også presist kalibrere til de palettene brukerne trenger for tilpassede farger.

Flaggskipet Dell UltraSharp 32 Ultra HD har utrolig klarhet og detalj i bildet, med Ultra HD-oppløsning (3840 x 2160) og høy pikseltetthet i en 31,5-tommers skjerm. Dells største skjerm gjør det enkelt å bruke flere programmer ved siden av hverandre, og har 176-graders betraktningsvinkel, slik at bilder og farger er like, uansett perspektiv. Seeropplevelsen er av høyeste klasse, noe som også kreves for skjermer laget for grafiske designere, video- og spill-utviklere, CAD/CAM-designere, ingeniører, fotografer og andre brukere med høye krav.

Med sine 23,8 tommer har Dell UltraSharp 24 Ultra HD også enestående fargegjengivelse. Farger og presisjon beholdes uansett vinkel, med 178-graders betraktningsvinkel.

Blir bransjens rimeligste Ultra HD

Dell 28 Ultra HD kommer for salg tidlig i 2014. Den har samme Ultra HD-kvalitet som de to andre skjermene, men er ventet å bli bransjens rimeligste Ultra HD-skjerm. 28-tommers-skjermen er et verktøy med en rekke tilpasningsmuligheter, inkludert mulighet for å endre til portrett-modus og multi-tasking-applikasjoner. Dette er en energieffektiv enhet med en rekke ulike innganger som lar brukeren vise innhold fra smarttelefoner og nettbrett på en større skjerm, eller enkelt koble til en bærbar, pc eller annet tilbehør.

Alle Dell Ultra HD-skjermer har Dell Premium Panel Guarantee.

Priser og tilgjengelighet:

Dell UltraSharp 32 Ultra HD er tilgjengelig nå, med en pris på kr 26411.

Dell UltraSharp 24 Ultra HD er tilgjengelig fra 16. desember, med en pris på kr 12249

Dell 28 Ultra HD er tilgjengelig fra begynnelsen av 2014, pris er ikke oppgitt enda.

Powered by Labrador CMS