NEC EA244UHD

Pressemelding fra NEC Display Solutions 22. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Setter ny kurs med 4K UHD for det profesjonelle marked

NEC Display Solutions er hele tiden på jakt etter den beste visuelle opplevelsen med skjermer, projektorer og skreddersydd programvare. Nå lanserer selskapet sin første skjerm med 4K Ultra High Definition.

NECs 24-tommers 4K UHD-skjerm, EA244UHD i MultiSync-serien, har en oppløsning på hele 3840 x 2160. Sylskarpe bilder gjør skjermen egnet for brukere som krever nøyaktig bildegjengivelse for å fange kritiske og viktige detaljer.

Skjermen er skreddersydd for en rekke bransjer og bruksområder. Innen luftfart kan skjermens evne til å vise detaljer, samt rask reaksjonstid gjøre den til en egnet komponent for flykontroll. Disse funksjoner og egenskaper gjør skjermen skreddersydd for geografiske informasjonssystemer, design, kontrollrom og overvåking, samt simulatorer, fotografering og kringkasting.

– 4K UHD var en hovedattraksjon på årets CES, og trendene og potensialet bransjeeksperter ser på for UHD i 2014 går langt utover forbruker-TV. Flere vil dra nytte av mer ekte og pålitelige bilder, spesielt når viktige beslutninger baseres på nettopp innhold. Som en markedsleder på skjerm forsterker lanseringen av EA244UHD vår rolle innen 4K UHD skjermer og projektorer. Perspektivet breddes innen profesjonell produktivitet ved å kombinere krystallklare bilder med et rikt utvalg av tilkoblinger, innstillinger og funksjoner, sier Henrik Breda, nordisk salgs- og markedsdirektør i NEC Display Solutions.

EA244UHD leverer høy ytelse og bransjeledende kvalitet, og viser teknologiske fremskritt med et bredt fargespekterpanel med 14-bits gammabehandling for økt fargenøyaktighet. Dette forsterkes ytterligere av skjermens storformat og mulighet for en stor arbeidsflate.

Skjermen har den nyeste DisplayPort-tilkoblingen og et utvalg av DVI- og HDMI-innganger. De som bruker flerskjermskonfigurasjon vil dra nytte av at skjermen harmoniserer med ControlSync som matcher lysstyrke, hvitpunkt, energisparing og andre innstillinger, samt muligheten til å skru av og på opptil seks synkroniserte skjermer med en knapp.

Stort fokus på ergonomi og komfort gjør EA244UHD svært brukervennlig. USB-porter, innebygde høyttalere og den nyeste versjonen av Mobile High-Definition Link (MHL) gjør det mulig å lade og koble til enheter, som smarttelefon, for direkte tilgang på innhold.

Kombinasjonen av LED-baklys, bruk av mer resirkulert plast, fravær av skadelige materialer, samt flere energibesparende funksjoner og sensorer, sikrer at EA244UHD passer inn i NECs miljøprogram Green Vision.

Skjermen vil være tilgjengelig fra juni 2014.

Powered by Labrador CMS