TCL Cityline

Pressemelding fra TCL 9. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TCL Cityline TV 4K UHD med Sport-modus lar deg oppleve atmosfæren på stadion

Issy-les-Moulineaux, Frankrike, 9. juni 2016 - TCL, et av Kinas største selskaper innen forbrukerelektronikk – og en av verdens største TV-produsenter – gir alle fotballfans muligheten til å følge og føle stemningen i sommerens kamper med TCL Cityline TV 4K Ultra HD, takket være den integrerte Sport-modusen. Denne funksjonen optimerer både bilde og lyd og gir deg den aller beste fotballopplevelsen du kan få på TV.

TCL Cityline (S79) sender deg rett inn i kampens hete og lar deg ta del i hvert minste trekk. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere Sport-modus via fjernkontrollen. Dermed justeres bilde og lyd automatisk. Med realistiske farger og lyd i beste kvalitet fra Dolby Digital Plus er det nesten som å være på stadion.

TCL Cityline (S79) er også utstyrt med Black Crystal antirefleks som reduserer refleksjonen av omgivelseslys på skjermen med 98,5 %. Dermed kan du se favorittlaget ditt spille i tilnærmet perfekt kontrast og farge.

Black Crystal-teknologien er tilgjengelig på 55" og 65" modellene.

TV-en leveres også med Wide-Gamut Color-teknologi, som forbedrer fargeskalaen med opp til 96 % av NTSC-standarden og gir 30 % klarere og fyldigere farger samt en mer eksakt og naturlig bildegjengivelse.

Alle disse teknologiene er utviklet for at du skal få oppleve de intense sportsøyeblikkene som om du var der.

 TCL Cityline er ikke bare en TV, den er også en flott interiørdetalj

Med sin ultraslanke design og tynne kant er TCL Cityline utformet for å passe inn i selv de minste rom.

Enten den monteres på veggen med det buede veggfestet eller stående på de to metallbena, er TV-en en flott del av innredningen. TV-ens vakre konturer, den ultratynne profilen og fremragende bildekvalitet er en fryd, både for øyet og boligen.

TCL Cityline serie (S79) fås i tre størrelser: 50'' (127 cm), 55'' (140 cm) og 65'' (165 cm). Veiledende utsalgspris er hhv. 7 990 NOK (U50S7906), 9 990 NOK (U55S7906) og 17 990 NOK (U65S7906).

Powered by Labrador CMS