Daglig leder Magne A. Iversen i GH4S, fotografert ved Gitarhuset Megastore på Alnabru i 2017, som nå er omprofilert til 4Sound. Foto: Stian Sønsteng

GITARHUSET FÅR NYE NAVN

De to Gitarhuset-butikkene i Oslo omprofileres til 4Sound, mens butikken i vest går ut av kjeden og drives videre som Bergen Musikkbutikk.

Publisert Sist oppdatert

– Vi gjør dette for å oppnå stordriftsfordeler, og for å styrke 4Sound som varemerke, sier daglig leder Magne A. Iversen i GH4S AS til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi gjør dette for å oppnå stordriftsfordeler, og for å styrke 4Sound som varemerke

Han var i 2015 selv med på etableringen av Gitarhuset Alnabru og Oslo Sentrum, som en direkte konkurrent og et alternativ til 4Sound. Da kjedens daværende eierselskap gikk konkurs i 2019, var Iversen med i gruppen som kjøpte konkursboet. Siden har de drevet de tre Gitarhuset-butikkene side om side med 4Sound-kjeden, men fra 1. november er Gitarhuset historie.

Med omprofileringen av Gitarhuset på Alnabru og i Kongens gate, er det nå tre 4Sound-butikker i Oslo, inkludert den eksisterende 4Sound-butikken på Schous Plass. I tillegg har kjeden butikker i Trondheim, Molde, Bergen, Haugesund, Stavanger, Drammen, Moss og på Gjøvik.

I Bergen var det både Gitarhuset og 4Sound. 4Sound drives videre, som en del av kjeden, mens Gitarhuset går ut av kjeden og skifter navn til Bergen Musikkbutikk.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2022, som ble distribuert uke 47. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS