Thorbjørn Roll (f. v.), Jan Terje Fosse, Magne Iversen og Morgen Johnsen er eiere av 4Sound-kjeden, og var sterkt tilstede under åpningen av 4Sound Stavanger. Kristin og Geir Falck i Trondheim har den femte eierandelen i selskapet. Foto: Stian Sønsteng

SE BILDENE FRA 4SOUND-ÅPNINGEN

4Sound slår sammen sine to butikker i Stavanger, og åpner 4Sound Stavanger med 1.200 kvadratmeter på Forus. Se bildene fra åpningen!

Publisert

De to 4Sound-butikkene i Stavanger sentrum og på Kvadrat kjøpesenter er slått sammen, og den nye butikken på Forus åpnet klokken 12 torsdag 10. september. Da hadde en dugnadsgjeng fra 4Sound-kjeden og leverandørene holdt det gående for å bli klar til å ønske de første kundene velkommen.

Åpningsuken er det lagt opp til et eget program med konserter med Reidar Larsen og Arne Skage, pianodemonstrasjon med pianist Petru Popa i samarbeid mellom Roland, Yamaha, Kawai og Casio, konserter med Hilde Selvikvåg og Skambankt, PRS-klinikk med Tommy Kristiansen trio, og konserter med Emilie Eie fra Valp og Gunshot Residue.

4Sound Stavanger er eid av 4Sound-kjeden gjennom Gh4s Gitarhuset 4 Sound Holding AS. Her er Thorbjørn Roll, Jan Terje Fosse, Magne Iversen, Morgen Johnsen samt Kristin og Geir Falck inne på eiersiden.

Les mer om åpningen i neste utgave av fagbladet Elektronikkbransjen, som distribueres fra mandag 12. oktober.

Klikk på ett av bildene for å bla gjennom dem i større format.

Powered by Labrador CMS