SPILLMOBIL FRA LENOVO

Med Lenovo Legion Phone Duel satser selskapet på mobilspillerne, og har tro på at 5G skal drive markedet.

Publisert

Tre år etter lanseringen av Lenovos merkevare for gaming, Lenovo Legion, introduserer selskapet sin Legion Phone Duel.

Android-modellen er ifølge selskapet selv bygget for spilling fra bunnen av, med en virtuelle joystick med doble trigger-knapper og haptiske motorer Batteriet skal holde en hel dag med vanlig bruk, og ladeporten er plassert midt på telefonen slik at den ikke kommer i veien når man spiller. Lading fra 0 til 50 prosent tar 10 minutter, og en full oppladning tar bare en halv time.

Ingen norsk lansering nå

Men norske spillentusiaster får foreløpig ikke kjøpe 5G-telefonen fra Lenovo.

Nordisk produktsjef for Lenovo Legion Gaming, Christian de Lange, kan ikke love når norske forbrukere får kjøpe selskapets nye spillmobil. Foto: Stian Sønsteng.
Nordisk produktsjef for Lenovo Legion Gaming, Christian de Lange, kan ikke love når norske forbrukere får kjøpe selskapets nye spillmobil. Foto: Stian Sønsteng.

– Lenovo Legion Phone Duel lanseres nå i Kina og i utvalgte markeder i Asia, Europa og Midtøsten. Vi har foreløpig ingen informasjon om prisen, sier Christian de Lange, nordisk produktsjef for Lenovo Legion Gaming, til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Hvordan ser Lenovo på det mobile spillmarkedet framover?

– Vi utvider Lenovo Legion-porteføljen for å ta i bruk nye formfaktorer som også har den samme kraftige ytelsen og strømlinjeformede designet som gir brukerne en intuitiv og inkluderende spillopplevelse, sier han.

– Hvordan tror dere utviklingen av 5G-nett vil påvirke dette markedet?

– Den lave responstiden og hurtigladende smarttelefoner med 5G gir Android-utviklere flere muligheter til å lage grafikktunge spill som ser ut og spiller som PC-spill. Ved lansering støtter vår 5G-mobil sub-6 GHz, som lar brukere få tilgang til mindre brukte båndbredder for enda fastere oppkoblinger og bedre bildegjengivelse, sier de Lange. 

Film deg selv

Mobilen kommer med Snapdragon 865 Plus 5G-prosessor, 12 GB eller 16 GB RAM, 256 GB eller 512 GB innebygd UFS 3.1-lagring og et stort batteri på 5 000 mAh.

Amoled-skjermen på 6,65 tommer med Full HD-oppløsning har en oppdateringsfrekvens på 144 Hz.

Selfie-kameraet er innebygd som pop-up-kamera på siden av telefonen, slik at man kan filme og streame seg selv mens man spiller. En egen hjemmemodus lar deg projisere og spille på en tilkoblet, ekstern skjerm ved hjelp av mus og tastatur.

Powered by Labrador CMS