Acer Smart Display DA220HQL

Pressemelding fra Acer 26. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer Smart Display DA220HQL:

Acer lanserer Android-basert alt-i-ett-skjerm

- Første Android-baserte alt-i-ett-skjerm - smartere enn tradisjonelle skjermer

- Informasjonstavle, full-HD(1)-innhold, apps, web, sosiale medier, nettbrettunderholdning, ekstra monitor – alt via fingertuppen

- Multi-bruk, multi-modus, multi-touch, multi-sync for hjemmet eller arbeidsplassen

Acer lanserer selskapets første Android-baserte alt-i-ett-skjerm ved Mobile World Congress.  Acer Smart Display DA220HQL er utviklet for hjemmebrukere som ønsker en forsterket skjermopplevelse eller bedrifter som ser etter en berøringsfølsom informasjons- og interaksjonsløsning. Den nye Acer AiO Smart-skjermen redefinerer hva en skjerm kan gjøre og er smart fra innsiden og ut: Full-HD(1), et rikt brukergrensesnitt og nettsurfing med nettbrettfølelse, uavhengig av en PC.

Full-HD 

Via fingertuppene får du en strålende skjermopplevelse. Multi-bruk, multi-modus, multi-sync, 21,5 tommer, full-HD(1) med optisk to-punkts multi-touch, dual-core 1GHz prosessor, 8GB(2) lagringskapasitet og kamera med 1,2 MP er noen stikkord. 

Nettbrettunderholdning

Ditt "sosiale media liv" er kun et trykk unna: Skype, Messenger, Google+, YouTube, Talk, Search, Maps og tusenvis av applikasjoner er tilgjengelig via Google Play. Grensesnittet Acer Ring forenkler multi-tasking og gir rask og enkel tilgang til skjermapplikasjoner. Widgets gir rask og direkte tilgang til favorittinnhold. Dessuten, for å forbedre touch- og multitaskingopplevelsen ytterligere, gir Acer Ring enkel og rask tilgang til alle applikasjoner for alle skjermer, i tillegg til eksempelvis nettbilder og – artikler, kart og venner. 

Instant-on innebærer at skjermen er operativ fra dvalemodus etter kun halvannet sekund.  Dette sammen med Google virtuelt tastatur og flerspråkfunksjonen XT9, gir en nettbrettfølelse i storskjermformat. DA220HQL støtter også AcerCloud, en fildelings- og mediehåndteringsløsning hvor du kan laste ned, nyte og dele multimedia og datafiler på ulike enheter. Acer Cloud forenkler håndteringen av digitale eiendeler på kryss av enheter, uavhengig av plattform. I tillegg er Acer Cloud gratis på nye Acer-produkter.

Fungerer som en monitor

For økt funksjonalitet og produktivitet har Acer DA220HQL flere tilkoblingsmuligheter, eksempelvis tre USB-innganger, microSD-kort, Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n og Bluetooth, i tillegg til HDMI® for tilkobling til notebook eller nettbrett for ytterligere skjermvisning.

Tidsriktig design

Acer DA220HQL har ultra-tynn profil med sølvfargede høyttalerinnfatning og en størrelse på 21,5 tommer. Tiltevinkelen på 20 til 75 grader forbedrer berøringsopplevelsen, mens synsvinkelen på 178 grader lar deg se strålende farger fra alle vinkler. En kontrastratio på 100,000,00:1 innebærer at du kan nyte innholdet på skjermen i både lyse og mørke omgivelser.

Priser og tilgjengelighet 

Acer DA220HQL er tilgjengelig i salg medio mars til en veiledende utsalgspris på kroner 2889 inkl. mva. (3).

Nøkkelspesifikasjoner - Acer Smart Display DA220HQL:

Skjerm:                      21.5” Full-HD LED-skjerm(1) (1920 x 1200), 16:9, to-punkts optisk touch

Kontrastratio:             1000:1

Lysstyrke:                  250 nits

Farger:                       16,7 millioner

Responstid:               12ms

Prosessor:                 TI OMAP 4428, dual core ARM® Cortex-A9, 1 GHz

Lagring:                     8GB ROM(2) / 1GB RAM

OS:                           Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Webkamera:               1.2MP

Tilt:                            20 - 75 

Tilkobling:                  802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, Ethernet

Høyttalere:                 2 x 1W

Input/Output:              micro-SD™ opp til 32GB, 3 x USB, micro HDMI, 3.5mm audio jack

Vekt:                         4.8 kg

Annet:                        Vesa-feste

Powered by Labrador CMS