Acer Iconia A1

Pressemelding fra Acer 3. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Iconia A1 – lett og liten, men likevel et fullutstyrt nettbrett

Acer lanserte i dag Iconia A1, selskapets første fullutstyrte nettbrett for moderne oppdagere, eventyrere, "gadget freaks" og forretningsmennesker som trenger en mobil følgesvenn hele dagen. Kompakt størrelse og lav vekt gjør den komfortabel for enhåndsbruk og enkel å oppbevare i vesken. Acer Iconia A1 har dessuten rask quad-core-prosessor.

Acer Iconia A1 ble lansert sammen med andre produkter: Acer Aspire R7, Acer Aspire P3 Ultrabook, Aspire V Series touch-notebooks og Iconia B1. Den nye porteføljen av mobile produkter viser selskapets fokus på å redefinere PC-opplevelsen gjennom progressivt design. #AcerTouch.

“Nettbrett blir stadig en mer populær følgesvenn fordi man kan være tilkoblet og bli underholdt hele dagen” sier Oliver Ahrens, president, Acer Europe. “Vi ønsker at alle skal oppleve det. Alt som gjør nettbrett underholdende blir enda bedre med Acer Iconia A1. Designet gjør den komfortabel å holde, mens den slanke utformingen gjør den til en naturlig forlengelse for alle som ønsker deres digitale liv i en hånd.“

Høyresponsiv glede

Quad Core 1.2GHz-prosessor sikrer at travle mobile brukere får hastigheten de trenger til videoavspilling og for å navigere på websider og applikasjoner. Bevegelser, zooming, scrolling og navigasjon er intuitivt. Spill er responsive og realistiske og enda mer morsomme på grunn av det integrerte gyroskopet for bevegelses- og vibrasjonsrespons.

Den LED-bakbelyste skjermen med IPS-teknologi og 170 graders visningsvinkel gjengir videoer, bilder og multimedia med imponerende farger og lysstyrke. Oppløsningen på 1024x768 gir skarp og tydelig tekst og grafikk, mens kontrastratioen er utmerket til nettsurfing, e-lesing og spill.

Acers nye Touch WakeApp gir ett-trykkstilgang til favorittapplikasjoner når man våkner. Iconia A1 har også Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, i tillegg til innhold som magasiner, filmer, bøker og mer enn 700.000 applikasjoner fra Google Play Store.

Enkel å ta med og være tilkoblet

Vekt fra kun 410 gram(2) og ytre mål på bare 11,1mm gjør den perfekt for navigasjon og lokasjonsbaserte applikasjoner via innebygd GPS(3). Brukerne kan koble seg til WiFi-nettverk via pålitelig 802.11b/g/n trådløs teknologi eller innebygd 3G(4). Bluetooth 4.0 gjør at man rask kan koble nettbrettet til en rekke andre enheter som eksempelvis hodesett og printere.

Digital Hub

Kameraet på fem megapiksler er plassert på baksiden og gir videokvalitet på 1080p og 30 bilder i sekundet som enkelt kan deles eller redigeres mens man er på farten. Det front-plasserte kameraet, og den forbedrede mikrofonen, kan brukes til videochat og opptak. Med micro USB 2.0 og microHDMI-port er man sikret rask overføring og deling av bilder, musikk, videoer og annet digitalt innhold.

Iconia A1 er tilgjengelig som både 8GB(5) og 16GB(5). Det kan også økes til 32GB(5) via microSD.

Priser og tilgjengelighet  

Iconia A1-810 (WiFi/16GB) er tilgjengelig i slutten av mai til en anbefalt utsalgspris fra kr. 1690 inkl. mva.

Iconia A1-811 (3G) blir tilgjengelig i slutten av juli.

Powered by Labrador CMS