Acer Iconia B1

Pressemelding fra Acer 3. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer Iconia B1 får nytt design og flere tilkoblingsmuligheter

Acer lanserer i dag andre generasjon av Iconia B1. Nettbrettet har nytt design, bedre ytelse og mulighet for 3G(2)–tilkobling. Det representerer en ny standard for nettbrett beregnet for unge mennesker, førstegangskjøpere eller familier som ønsker ytterligere et nettbrett til barna. Iconia B1 er også ideell for travle mennesker som ønsker en mobil følgesvenn.

Størrelsen på syv tommer, tilsvarende en standard bokside, gjør skjermen komfortabel for e-lesing, surfing, spill og video. Iconia B1 forener krefter med lanseringen av Iconia A1 for å tilby en enhetlig design og følelse når man ser etter en nettbrettløsning for alle i familien.

Acer Iconia B1 ble lansert sammen med andre produkter i dag: Acer Aspire R7, Acer Aspire P3 Ultrabook, Aspire V Series touch-notebooks og Iconia A1. Den nye porteføljen av mobile produkter viser selskapets fokus på å redefinere PC-opplevelsen gjennom progressivt design. #AcerTouch.

Høyresponsiv glede

For å heve brukeropplevelsen kombinerer Iconia B1 1.2GHz dual-core eller quad-core(3)-prosessor med 1GB minne for rask og jevn spillopplevelse, nettsurfing og videoavspilling med Android Jelly Bean operativsystem for raske og presise søk og sømløs surfing. Du får et raskt, stemmebasert svar dersom du foretar mange søk via VoiceSearch.

Rask og gratis media

Over 500 gratis onlinemagasiner fra hundrevis av mediehus og websider er bare en fingerberøring unna med Google Currents. Med den ny-oppdaterte mobile app-en kan du oppdage, lese og dele favorittinnhold på den syv tommers kapasitive WSVGA-skjermen (1024x600), også i offlinemodus. Over 700.000 spill og applikasjoner er tilgjengelig via Play Store.

Fang og del mer Iconia B1 har et frontkamera som kan brukes til chat. Kameraet er plassert øverst til høyre og fungerer også i landskapsmodus slik at venner kan bli en del av bildet i en videochat.

Nettbrettet er tilgjengelig med WiFi eller 3G(2), i 8GB(4)- eller 16GB(4)-versjoner og via microSDTM kan du utvide til 32GB(4). Iconia B1 er en perfekt venn for førstegansbrukere eller barn mens de voksne bruker sine egne.

Priser og tilgjengelighet

Iconia B1-710 (WiFi) er tilgjengelig i medio juni til en anbefalt utsalgspris fra kr. 990 inkl. mva. Iconia B1-711 (3G) blir tilgjengelig i slutten av juli.

Powered by Labrador CMS