Acer ICONIA Tab A110

Pressemelding fra Acer 2. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer presenterer nye ICONIA Tab A110

Nye Acer ICONIA Tab A110 har en 7-tommers skjerm, veier mindre enn 390 gram og har en praktisk design – den optimale enheten for en mobil livsstil.  

Er du ute etter en tablet, som til tross for et smidig format, klarer alt du forventer av et moderne nettbrett? Da kan du slutte å lete. Uavhengig om det er å surfe på nettet, sende MMS, planlegge dagen eller spille spill, er ICONIA Tab A110 den perfekte kombinasjonen.

A110 har Android 4,1 Jelly Bean, som gir enkel tilgang til favorittprogrammer med widgets som automatisk tilpasser størrelsen basert på tilgjengelig skjermplass. Dessuten har den Google Mobile Service forhåndsinstallert i form av Gmail, Google +, Maps, Messenger, Play Store, Talk, YouTube og mye mer.  

ICONIA Tab A110 leveres også med Google Currents, en smart applikasjon som gir tilgang til hundretalls onlineaviser og blogger på ett og samme sted i et lettlest og smidig magasinlignende format, også i offline-modus. På forsiden har enheten et kamera på to megapiksler for live-chat med venner og bekjente. Kameraet kan også brukes til å låse og låse opp enheten via ansiktsgjenkjenning, noe som gir forbedret sikkerhet.

Til tross for en kompakt design har A110 kraftig ytelse. NVIDIA ® Tegra ® 3 quad-core prosessor leverer kraft for raskere og mer smidig nettsurfing, bedre multitasking, spill i konsollkvalitet og for sømløs avspilling av HD-videoer. Enheten kobles enkelt til eksterne skjermer via HDMI for en mer intensiv bildeopplevelse. Via Micro USB-porten kan du koble til kamera, tastatur, mus eller spillkonsoll. Med Micro SD-kortet kan minnekapasiteten økes til 32 Gigabyte.

Tilgjengelighet og pris

ICONIA Tab A110 er ikke i salg for øyeblikket, men tilgjengelig ved bestilling. 

Powered by Labrador CMS