Acer Iconia W3

Pressemelding fra Acer 4. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer bransjens første 8-tommers Windows 8-nettbrett

Iconia W3 er forhåndsinstallert med Windows Office og det eneste nettbrettet hvor du har tilgang til desktop-en i én hånd.Acer Iconia W3 ble presentert på en pressekonferanse ved Computex. Dette er det første nettbrettet på 8,1 tommer med Windows 8. Det betyr underholdning og fullverdig PC-opplevelse i én hånd. Den er forhåndsinstallert med Microsoft Office Home & Student 2013. Iconia W3 er tilstrekkelig kompakt for enhåndsbruk til lesing og surfing og har en stor skjerm for produktivitet og underholdning. Det gjør den ideell for forretningsbruk, studenter og familier som bruker programmer som Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Nettbrettet ble lansert sammen med andre nye produkter som eksempelvis Acer Aspire S7 og Aspire S3. Den nye produktlinjen av Acers mobile enheter underbygger selskapets fokus på å redefinere PC-opplevelsen gjennom progressivt design. - Med Iconia W3 tilbyr Acer millioner av studenter, forbrukere og yrkesaktive som skaper, leser, arbeider og spiller i Windows-miljø en komplett enhet som klarer alle oppgavene, sier Luca Rossi, vice president, consumer business unit, Acer Europe. Microsoft Office Home og Student 2013 er forhåndsinstallert for at kundene kan bruke Iconia W3 i skolen eller i arbeidet direkte. Designet øker produktiviteten på flere måter. Den tynne og elegante enheten veier kun 540 gram og er kun 11,35 mm tykk. Dermed er den enkel å ta med overalt. Med Bluetooth er det enkelt å koble enheten med et stort tastatur som er tilgjengelig som tilleggsutstyr. Tastaturet holder enheten oppreist når du skriver og beskytter skjermen ved transport. Og for ytterligere å øke produktiviteten er Acer Iconia W3 utformet med et virtuelt tastatur som har perfekt størrelse for skrivning med tomlene.

Ettersom Iconia W3 har Windows 8 blir eksempelvis bilder og kontakter synkronisert med andre Windows 8-enheter. Brukeren kan arbeide med dokumenter og programmer på farten og enkelt få tilgang på siste versjon fra en annen enhet. Ettersom Iconia W3 har Windows 8 er den kompatibel med X86 Windows-programmer. Iconia W3 har Intel Atom Z2760 mobiloptimalisert prosessor som effektivt håndterer en rekke applikasjoner, inklusiv surfing og multimedia. Acer Iconia W3 leverer opp til åtte timer batteritid og klarer en hel-dags jobb. Connected Standby forlenger batteritiden gjennom å skru av skjermen når den ikke brukes samtidig som oppgaver i bakgrunnen kjøres.

Den skarpe 8,1-tommers LED-bakbelyste skjermen leverer video i 720p med strålende detaljrikdom og lysstyrke. Oppløsningen på 1280 x 800 gjør at bilder og multimedia gjengis klart og tydelig. På både front- og baksiden er det kameraer med to megapiksler for foto, video og videokonferanse. Den har mikro-HDMI for tilkobling til en TV eller ekstern skjerm for deling av presentasjoner, bilder og video. Mikro-USB-porten gjør det enkelt å dele data og tilkobling til enheter som mobiltelefoner, MP3-spilllere, USB-enheter eller en mus. Iconia W3 har enten 32 eller 64 Gigabytes intern lagring, og ytterligere 32 Gigabytes via Micro SD for ekstern lagring og overføring av bilder, video og dokumenter.

Pris og tilgjengelighet

Acer Iconia W3 (32 Gigabyte) er tilgjengelig i juni til en anbefalt utsalgspris på kroner 2.990 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS