Acer ICONIA W510 og W700

Presemelding fra Acer 14. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer nye nettbrett med Windows 8

Allsidig berøringsskjerm med full HD

Acer har lansert to nye nettbrett: ICONIA W510 har tre ulike berøringsmodus, mens ICONIA W700 har ytelse i verdensklasse og medfølgende dockingstasjon. Dette gir ordet fleksibilitet en ny betydning.

ICONIA W510 er unik med sine tre ulike innstillinger, noe som gir mulighet for mer allsidig bruk. Utover den tradisjonelle tablet-innstillingen kan den også brukes i en mer produktiv modus. Et tastatur kan tilkobles enheten, noe som foruten å øke effektiviteten forlenger batteritiden med cirka 18 timer. Samtidig kan man rotere nettbrettet 295 grader. Det gir en strålende visningsmulighet, ideelt til film, websurfing eller presentasjoner.

W510 har også Always On, Always Connect-teknologi og berøringsskjerm på 10,1 tommer. Det gir en bred synsvinkel med mer levende og korrekte farger. Nettbrettet er utviklet for hverdagsbruk med konvertible funksjoner for forskjellige bruk.

ICONIA W700 leveres med en allsidig dockingstasjon som muliggjør flere visningsalternativer. I landskapsinnstilling kan enheten vippes 70 grader for en bedre synsvinkel eller 20 grader for mer komfortabel bruk. Den kan også brukes vertikalt til lesing. W700 har tre USB 3.0-innganger for tilkobling til eksterne enheter.

W700 er utstyrt med en 11,6 tommers full-HD berøringsskjerm, Windows 8 og Dolby® Home Theater® for multimediabruk. Oppsummert, et alt-i-ett-nettbrett med høy ytelse som er ideell på reise, i hjemmet eller på kontoret.

Produktene anslås å være i salg ultimo oktober.

Powered by Labrador CMS