Acer Aspire 5600U

Pressemelding fra Acer 10. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer Aspire 5600U setter ny designstandard for alt-i-en-PC-er

Acer Aspire 5600U er en ny, elegant alt-i-en med ekstremt tynn profil – mindre enn 35mm – og stilrent design.

Aspire 5600U har tidløst design, hvor form og funksjon danner basis. Samtidig er det en desktop-PC med en rekke avanserte funksjoner for maksimal ytelse.

Det semi-gjennomsiktige kabinettet rommer både harddisk, Blu-ray-spiller og skjerm. Enhetens design matcher perfekt til det trådløse tastaturet og musen, som har enkelt design i gjennomsiktig materiale.

Den imponerende kant-til-kant-skjermen på 23 tommer lar deg nyte bilder, grafikk-intensive applikasjoner, spill og TV i full-HD. Med det eksklusive VESA-veggopphenget kan du nyte HDTV på veggen for en skikkelig kinoopplevelse i hjemmet.

Aspire 5600U har også avansert 10-punkts touchteknologi som sikrer en smidig og effektiv multitouch-opplevelse. Kombinert med PC-ens evne til å kunne vippe 60 grader innebærer det en topp ergonomisk touchfunksjonalitet, og gjør touch til en overbevisende grenseflate.

‘Acer Instant on’ og ‘Acer Always connect’ De innovative teknologiene “Acer Instant on” og “Acer Always Connect” muliggjør opp- og nedlasting av data når den kombineres med en 20GB SSD.

"Acer Instant on" gir en start-fra-dvale-tid på 1,5 sekund. TV-tuneren (tilleggsutstyr) gjør Aspire 5600U med "Acer Instant on" konkurransedyktig mot tradisjonelle TV-er. “Acer Always Connect”gir deg raskere onlinetilgang enn tradisjonelle tilkoblinger. Har du kontoene for Facebook, Twitter eller Outlook åpne, vil du se oppdateringer øyeblikkelig når PC-en vekkes fra dvale. I tillegg gjør "Acer Always Connect" at Acer Aspire 5600U kan vekkes via en ekstern enhet, eksempelvis en smartmobil. Dermed har du alltid rask tilgang til alle dokumenter, musikk, bilder og videoer.

Med audio og visuelle komponenter i toppkvalitet får du maksimalt ut av underholdningen. Skjermen på 23 tommer har høy lysstyrke og full-HD (1920x1080). En kraftig grafikkløsning gir en topp opplevelse av film, spill og bilder. Lyden leveres gjennom det integrerte stereohøytalersystemet og Dolby® Home Theater® v4, som gjør at du kan ha lyden på maks uten at den forvrenges.

En optisk Blu-ray Disc™(ekstrautstyr), multi-i-en-kortleser og TV-tuner (ekstrautstyr) fullfører underholdningsopplevelsen. Acer Aspire 5600U har også en HDMI- inn- og -utgang.

Priser og tilgjengelighet:

Acer Aspire 5600U har en veiledende utsalgspris fra kroner NOK 9595 inkl. mva avhengig av konfigurasjon. Anslått salgsstart er i slutten av oktober.

Powered by Labrador CMS