Acer Aspire P3

Pressemelding fra Acer 3. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer redefinerer PC-en med Aspire P3

Aspire P3 er utviklet for å skape den ideelle enhet for brukere som både produserer og forbruker innhold. Det er en ny type Ultrabook, kraftig nok til å fungere som primær-PC.

Acer lanserer i dag den nye Aspire P3 Ultrabook. Den har alle fordelene ved Ultrabook - i en unik design som raskt kan transformeres til nettbrettmodus. Mange brukere stilles i dag overfor valget mellom notebook, hybrid eller nettbrett. Aspire P3 samler alle fordelene i en enhet, uten å kompromisse og er den ideelle mobile enhet for brukere som produserer og forbruker innhold.

Med en vekt på kun 1,39 kg og en tykkelse på 19,75mm har den fordelene til en Ultrabook med høy ytelse og lang batteritid pakket inn i en meget mobil formfaktor. Samtidig tilbyr Aspire P3 fordelene til et nettbrett gjennom en design som tillater at touchskjermen kan brukes i pad-modus eller fysisk separat fra tastaturet. Dette gir Acers kunder økt mobilitet og flere muligheter til å nyte enheten ved å bruke touch for å få tilgang til de nyeste apps, se bilder, kommunisere og ha det gøy.

Acer Aspire P3 ble lansert i dag sammen med andre produkter, herunder Acer Aspire R7, Aspire V Series touch-notebooks og nye Iconia-nettbrett. Den nye porteføljen av mobile produkter viser selskapets fokus på å redefinere PC-opplevelsen gjennom progressivt design. #AcerTouch.

"Kundene bruker i økende grad touch når de skal løse daglige oppgaver, som eksempelvis nettsurfing, sjekke mail eller underholdning", sier Oliver Ahrens, president, Acer Europe. "Den nye Acer Aspire P3 gjør touch enda mer dominerende ved å gi kundene den høye ytelsen, raske oppstarten og lange batteritiden de ønsker i en mobil PC".

Kraftig produktivitet

Acer Aspire P3 gir skikkelig Ultrabook-ytelse slik at man kan bruke den som hoved-PC. Den håndterer enkelt mer krevende oppgaver som presentasjoner og deling av multimediainnhold, og kan også kjøre flere applikasjoner, som eksempelvis videokonferanse mens man sjekker dokumenter, for økt produktivitet.

De responsive og raske Intel Core i3 og Core i5-prosessorene leverer ytelsen som trengs for disse oppgavene, i tillegg til effektivt strømforbruk som gir batteritid på opptil seks timer(3). Aspire P3 går i dvalemodus når skjermen lukkes, og den våkner til liv etter kun noen få sekunder når den åpnes(4). Ettersom den har Windows 8 kan Aspire P3 håndtere alle Office-programmer og andre Microsoft-programmer som er viktige for brukerne.

Chicklet-tastaturet innebygd i rammen er i full størrelse for rask og komfortabel bruk. Aspire P3 leveres med en valgfri berøringspenn som passer i rammen.

Disse egenskapene gjør P3 ideell for bedrifter som ønsker å gjøre ansatte mobile, i tillegg til skoler eller kunder som bruker Office-applikasjoner. Aspire P3 er ideell til Bring Your Own Device-initiativer, som blir stadig mer aktuelt i bedrifter og undervisningssegmentet.

Mobilunderholdning på farten

Den 11,6 tommer store Acer Aspire P3 er optimert for underholdning og har HD-display med IPS(1)-teknologi. Bredskjermformatet gjør filmopplevelsen topp og flere kan se samtidig på grunn av visningsvinkelen på 170 grader. Dolby® Home Theater® gir imponerende lyd i headset eller i de innebygde høyttalerne. Lyd og bilde kan deles på andre skjermer via HDMI-porten. Det innebygde Aer Crystal Eye HD-kameraet i fronten tar video i 720p HD. Bakkameraet på fem megapiksler tar bilder med høy oppløsning. Aspire P3 har 60GB eller 120GB SSD(5).

Pris og tilgjengelighet

Acer Aspire P3 er tilgjengelig fra midten av mai til en anbefalt utsalgspris fra kr. 5490 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS