Acer Aspire R7

Pressemelding fra Acer 3. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer definerer touch- og skriveopplevelsen med nye Aspire R7

Designet for å levere de beste touch- og skriveopplevelsene – nye Aspire R7 har et omplassert tastatur og høyoppløst skjerm montert på et revolusjonerende "Ezel"-feste. Dermed kan den tiltes, vendes, ligge flatt eller flyte.

Acer Aspire R7 ble presentert på en pressekonferanse i New York i dag. Dette er en revolusjonerende ny bærbar PC (15,5 tommer) som redefinerer touch- og skriveopplevelsen. Den har touchskjerm i Full-HD og er utviklet for den nye bruken, som i økende grad kombinerer touch og skriving. Tastaturet har en ny festeanordning, kalt "Ezel Hinge", som innebærer at man kan flytte skjermen fremover og i ulike stillinger for mer intuitiv bruk.

“Med Aspire R7 har Acer endret designet for notebook-en via en tilnærming basert på hvordan mennesker bruker sine PC-er og enheter, sier Oliver Ahrens, president i Acer Europe.

“Det progressive designet redefinerer PC-opplevelsen. Uansett om man skriver eller berører tilpasser R7 seg for at mennesker skal kunne skape, surfe og dele innhold på en måte de aldri har gjort før".

“Acer tror touch er essensielt i den nye PC-bruken,” fortsetter Ahrens.

“Det er ingenting på markedet så kraftig og så allsidig som tilbyr så enkel bilderedigering og videounderholdning på en stor skjerm. Som en kraftig, fullutstyrt 15,6-tommer notebook gir Acer R7 unik funksjonalitet i en design som er mer fornuftig i en touch-basert verden".

Fire-i-en-løsning gir uendelige muligheter

Brukeren kan med fire ulike bruksmodus endre enheten etter behov – som en tradisjonell bærbar PC, en bord-PC, et display eller "Ezel"-modus slik at skjermen kan justeres frem og tilbake over tastaturet i ulike vinkler. Dette gir et bredt bruksområde, uansett hvordan man arbeider, sittende eller stående, på et skrivebord eller med enheten i fanget. "Ezel"-festet gjør det enkelt å flytte skjermen, veksle mellom å skrive eller berøre, surfe eller dele innhold.

Kort om de fire ulike modusene:

1. Ezel Mode – Dra skjermen nærmere, noe som eliminerer behovet for å strekke seg over tastaturet for å bruke touchskjermen. Plasser skjermen foran tastaturet eller la den flyte over det.

2. Notebook Mode – Dra skjermen tilbake bak tastaturet og du har en kraftfull, fullutstyrt notebook med en 15,6" Full-HD 1920x1080 berøringsskjerm, Intel Core i5-prosessor, opp til 12 GB minne, opp til 1 TB harddisk eller opp til 256 GB SSD og et bakbelyst tastatur i full størrelse. Den inneholder også en volumknapp, HDMI-port, SD-kortleser, lydinnganger, tre USB-porter, WiFi, Bluetooth og en praktisk konverteringsport som støtter VGA, RJ45 og USB.

3. Display Mode – Vend på skjermen og den er perfekt plassert for å se på film, vise bilder eller presentasjoner. Å dele skal være enkelt, morsomt og ukomplisert. Med Acers dual-torque design er det enkelt å vri på skjermen samtidig som den er stabil ved berøring.

4. Pad Mode – Dra ned berøringsskjermen og legg den på tastaturet med skjermen vendt oppover. Da forvandles Aspire R7 til et nettbrett – med notebook-ytelse. Med en ergonomisk fire graders tiltevinkel er den perfekt til surfing, skriving, tegning eller berøring.

Premium-opplevelse

Aspire R7s kraftfulle funksjoner og høyoppløste skjerm kompletteres med et lydsystem i toppklasse – Dolby Home Theater og fire åtte watts høyttalere. Det unike, tilpasningsdyktige designet sikrer perfekt stereolyd uansett modus. I tillegg er de doble mikrofonene flyttet til fremsiden under tastaturet for forbedret lydkvalitet. Også tastaturets plassering er flyttet nærmere fronten av rammen for mer komfortabel og effektiv skriving. Acer Aspire R7 har allerede blitt tildelt Red Dot Design Award, en av verdens mest ettertraktede kvalitetsstempler for produktdesign.

Priser og tilgjengelighet

Acer Aspire R7 er tilgjengelig i midten av mai til en anbefalt utsalgspris på kr. 7890 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS