Acer Aspire S3 Ultrabook

Pressemelding fra Acer 4. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer Aspire S3 Ultrabook™ i den nye S-seriefamilien

Den lekre og kraftige 13,3-tommeren Aspire S3 integrerer design og innovasjoner fra flaggskipet Aspire S7. Det gjør den til en lekker og produktiv PC.

Nye Acer Aspire S3 ble lansert under Computex og slekter på flaggskipet Aspire S7. Det patenterte doble festet, som på Aspire S7, gjør at brukeren enkelt kan åpne lokket opp til 180 grader for å dele innhold, samtidig som skjermen er stabil for optimal berøring. Med kjøleteknologien Acer TwinAir er Aspire S3 alltid kjølig uten at det går på bekostning av ytelsen. Det lysfølsomme tastaturet justeres automatisk etter lysforholdene for visuell komfort i mørke omgivelser. Dessuten er lokket i aluminium og har en blank hvitfarge som gir et speilblankt utseende. Enheten er kun 17,8 mm tynn og veier bare 1,67 kilo.

Nye Aspire S3 kombinerer lekkert design med kraftig ytelse. Den har de siste Intel Core-prosessorene som gir opp til 15 prosent bedre ytelse og opp til to ganger raskere prosessering av 3D-grafikk, men med lavere strømforbruk. Med mulighet for NVIDIA® GeForce® GT 735M-grafikk kan brukeren nyte film/videoer, redigere bilder og spille raskere enn aldri før.

Aspire S3 har intuitive egenskaper som gjør den til en nytelse å bruke. Acer Fast Resume gjør at Aspire S3 starter fra dvalemodus i løpet av ett sekund. Dermed starter den tre ganger raskere enn en standard Ultrabook og har responstid som et nettbrett. Brukeren trenger dessuten ikke trykke på på-knappen ettersom PC-en skrus på når skjermen åpnes – også når den er skrudd av.

Når det gjelder underholdning viser Full-HD-skjermen på 1080p filmer, bilder og spill krystallklart. IPS-teknologien gir en visningsvinkel på 170 grader og skarpe og lyssterke bilder, også sett fra siden. Brukeren kan også trådløst dele favorittinnhold på en stor skjerm med bedre grafikk og lydkvalitet via WiDi-teknologien. Acers unike Purified Voice-teknologi gir krystallklar lyd ved kommunikasjon med venner og familie.

Acer Aspire S3 er tilgjengelig med 7,2mm 1 TB harddisk for lagring med kapasitet på opp til 250.000 MP3-sanger eller 150 FHD-videoer og 290.000 bilder på åtte megapiksler.

Pris og tilgjengelighet

Acer Aspire S3 kommer i salg i august. Lokale prise er ikke fastsatt

Powered by Labrador CMS