Acer Aspire S7 Ultrabook

Pressemelding fra Acer 4. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny og forbedret Aspire S7 Ultrabook

Acer lanserer neste generasjons Aspire S7 Ultrabook. Samme elegante design og anerkjente egenskaper som forgjengeren, men nå med forbedret batterilevetid, nytt bakgrunnsbelyst tastatur og 2. generasjon Acer TwinAir kjøling med en enda mer stillegående vifte. Dessuten har den trådløs skjermteknologi (WiDi) for storskjermunderholdning og produktivitet.

Aspire S7-392 er utstyrt med Acers første 10-punkts WQHD-skjerm med IPS-teknologi og en imponerende oppløsning på 2560 x 1440. IPS-teknologien gjør det mulig for konsistente og korrekte farger selv med en visningsvinkel opp til 170 grader. For enkel deling og presentasjon kan den 13,3" berøringsfølsomme skjermen åpnes opp hele 180°og med et tastetrykk vende bildet i motsatt retning.

Acers nye S7 støtter Intels WiDi-teknologi, som gjør det mulig å vise innhold på en ekstern storskjerm uten kabler. Samtidig som en video streames eksternt kan brukeren åpne et nytt vindu på maskinen og utføre andre oppgaver, noe som bringer en ny dimensjon til multi-tasking.

Den oppdaterte S7-en har en forbedret batterilevetid på opptil 7 timer, en økning på 33 prosent sammenlignet med forgjengeren. Det nye bakgrunnsbelyste tastaturet med dypere tastetrykk gjør det mer naturlig og behagelig å skrive. 2. generasjons Acer TwinAir kjøleteknologi reduseres det allerede lave støynivået med ytterligere 20 prosent, og holder systemet stille og kjølig uten at det går ut over ytelsen.

Doble mikrofoner plassert i front og Acers PurifiedVoice lydteknologi forbedrer tale- og lytteopplevelsen og reduserer støy for talegjenkjenning og VoIP-applikasjoner. S7 er drevet av en 4. generasjon Intel Core-prosessor og har SSD-disk med RAID 0 for rask oppstart og lese- og skriveaksess.

S7 Ultrabook er fortsatt imponerende tynn og lett - kun 12,9 mm tykk og bare 1,3 kg. Den er laget av førsteklasses materialer og har et dobbelt hengselsfeste, noe som gjør at skjermen ikke opplevelses som vinglete ved berøring. Det andre generasjons Gorilla-glasset gir en vakker og tynn overflate som er sterk, ripebestandig og lett å rengjøre. S7 har solid konstruksjon laget av et enkelt stykke aluminium, noe som resulterer i et ultra-tynt og meget slitesterkt chassis.

Tilgjengelighet og pris

Nye Aspire S7 vil være tilgjengelig i Norge i september. Lokale priser er ikke fastsatt.

Powered by Labrador CMS