Acer Aspire S7

Pressemelding fra Acer 14. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny Ultrabook i toppklassen med touch screen og Windows 8  

Acers tynneste og minste Touch Ultrabook med lekkert design  

Aspire S7 er Acers nyeste Touch Ultrabook. Serien har Windows 8 og er tilgjengelig i 13,3 og 11,6 tommer. Begge modellene har stilig aluminiumsdesign, og den største har i tillegg et blankt dekkglass som gir et ekstra elegant utseende.

På begge modellene består rammen av ett stykke aluminium. Det gir et kompakt og elegant design. Til tross for svært lav vekt og superslankt design er S7-serien likevel svært kraftig. Modellen på 13,3 tommer har en batteritid på opptil 12 timer, mens tilsvarende tall for den mindre modellen er opptil 9 timer. Dermed kan du være produktiv og nyte multimedia over en lang tidsperiode med kun én ladning. For å sikre optimal ytelse og termisk komfort har Acer utviklet kjølesystemet Acer Twin Air, som effektivt kjøler enhetene.

S7-serien har også et lysfølsomt, bakbelyst tastatur. Det innebærer at tastasturlyset automatisk tilpasser seg lysforholdene.

Den nye S7-serien består av ultra-mobile enheter som kombinerer ytelse, estetikk og brukervennlighet, som til sammen gir den mest komplette brukeropplevelsen hittil.

Serien anslås å være i salg ultimo oktober.

Powered by Labrador CMS