Acer Aspire V5 og V7

Pressemelding fra Acer 3. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer V5 og V7 setter ny standard for tynne og lette bærbare PCer

Acer lanserer i dag en oppdatert og slankere utgave av V5-serien bærbare PCer og introduserer samtidig den nye kraftige V7 Ultrabook. De nye V-seriene representerer Acers største og mest allsidige sortiment av ordinære bærbare PCer, med modeller tilgjengelig i forskjellige farger, størrelser, oppløsning, ytelser, grafikk-kapasitet og med eller uten berøringsskjerm.

"De nye Acer Aspire V5- og V7-seriene handler om å gi våre kunder et bredt utvalg av ytelses- og underholdningsfunksjoner å velge mellom," sier Luca Rossi, vice president, Consumer Business i Acer Europa. "I tillegg til å ha full HD-skjerm, kraftigere grafikk og SSD-disk, er modellene i V-serien opptil ni prosent tynnere enn forrige generasjon."

Én størrelse passer ikke alle

Avhengig av livsstil og behov for ytelse kan forbrukerne velge mellom ulike skjermstørrelser, fra små svært transportable 11,6", via mer tradisjonelle 14", til store 15,6" og alle er tilgjengelig med eller uten berøringsskjerm. For å gjøre det enklere og mer komfortabelt å skrive, inkluderer alle V5-modellene bakbelyst tastatur i full størrelse, med et åtte prosent større tasteområde (15mm) enn forrige generasjon V5-modeller.

For krystallklar visning er de nye V5-modellene med 14" eller 15,6" skjerm tilgjengelige i HD (1366x768) eller Full-HD (1920x1080) med IPS-teknologi, noe som gir et utrolig levende bilde og bred visningsvinkel. Disse modellene har også fire høyttalere og støtter Dolby Home Theatre for krystallklar surroundlyd med mindre forvrengning. Dette gjør det også enkelt å koble til et hjemmekinoanlegg, og gir full kontroll over PC-ens lydinnstillinger med noen få enkle klikk.

Berøring, mobilitet og rimelig pris

De minste V5-modellene med 11,6" HD-berøringsskjerm er ideell for alle som ønsker en rimelig, tynn og super-lett bærbar PC for å kunne ta med seg uansett hvor de går. Bare 1,38 kg og mindre enn 20mm tykk er de ideelle for reisende, barn eller studenter. Modellene er tilgjengelig med neste generasjons AMD dual-core eller quad-core eller de nyeste Intel-prosessorene. De har også et tastatur i full størrelse, og bakgrunns-belyst tastatur vil være tilgjengelig i enkelte regioner.

Når ytelse er det kritiske - V7-serien

Ultrabooks Den nye V7-serien Ultrabooks tilbyr det samme elegante og tynne design som på V5-modellene, men har i tillegg en "silkeaktig" glans i bunnen. I tillegg inkluderer V7-modellene de seneste generasjoner av ulike Intel-prosessorer, SSD-disker, Acer Theft Shield, den nye Acer Converter Port og WiDi - Intels Wireless Display-teknologi som gjør det enkelt å direkte koble til en HDTV storskjerm for å se på filmer, bilder eller videoer eller spille spill.

Acer Converter Port gjør tilkobling enkelt

For maksimal bekvemmelighet inkluderer alle V5-modellene også en Acer Converter Port og kabel, noe som gjør det enkelt å koble til en ekstern skjerm, harddisk, ruter, etc. Kabelen støtter VGA, USB og RJ45-tilkoblinger.

Priser og tilgjengelighet

Aspire V5- og V7-serien vil være tilgjengelig fra slutten av mai til en anbefalt utsalgspris fra henholdsvis kroner 3790 og 4990 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS