Acer Aspire XC og TC

Pressemelding ra Acer 18. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer introduserer desktopseriene Aspire XC og TC

Acer lanserer Aspire XC105 og TC100/105, to desktopserier tilgjengelig i flere konfigurasjoner og med et elegant og moderne design. Seriene leveres med siste AMD APU for å gi brukerne god en multi-tasking-maskin for hverdagsbruk, enten det er for arbeid eller moro.

Aspire XC den perfekte løsningen hvis plass er en utfordring. Den er liten nok til å bli plassert på skrivebordet. Aspire TC kommer i et typisk mikro-tower-format og tilbyr dermed mer fleksibilitet. Begge seriene har et elegant og moderne design, noe som forsterkes av den glatte overflaten på forsiden kombinert med ulike materialer og teksturer - skinnende svart, sølv krom og børstet metall. De mest brukte portene er pent gruppert i fronten for lettere tilgang og TC-modellene har også en praktisk fordypning på toppen der man kan legge fra seg andre gadgets.

Ytelsesmessig tilbys Aspire XC og TC med et utvalg av de nyeste generasjonene AMD APU. Med et utvalg av kraftige grafiske løsninger å velge mellom er Aspire TC i stand til å levere topp HD-underholdning med god visuell kvalitet. Med HDMI 1.4-porten kan du koble til 3D-skjermer og nyte 3D-underholdning i imponerende kvalitet.

Med opptil 16 GB minne på både XC- og TC-serien er ikke bare systemets ytelse og multi-tasking sterkt forbedret. Brukere vil også oppleve raskere surfing, utskrift og et bedre nettverk. Solid lagringsplass betyr også mulighet til å bygge ut multimedia-biblioteket. Alt-i-ett-kortleseren gjør fildeling enkelt, mens USB 3.0-portene tillater mye raskere filoverføring og gjør det enkelt å koble til de enhetene du trenger.

Aspire XC og TC begge er tilgjengelig med både kablet (Gigabit Ethernet) eller trådløst nettverkstilkobling. I tillegg drar de nytte av Acer Always Connect Technology som automatisk oppdager og registrerer de mest besøkte aksesspunktene, slik at brukerne kan koble seg til Internett på bare 2,5 sekunder - fire ganger raskere enn modeller uten denne teknologien.

Tilgjengelighet og pris

Aspire TC og Aspire XC er tilgjengelig i august til anbefalte utsalgspriser fra kr.3495 og 2995 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS