Acer E1, V5, V7 og V3

Pressemelding fra Acer 4. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny lett og tynn Notebook-lineup med siste generasjon Intel-prosessorer

Acer lanserer den nye notebook-porteføljen bestående av underholdningslaptop-en Aspire V3, den oppdaterte og slankere V5-serien og den kraftige V7 Ultrabook. Selskapet lanserer også E1-serien med alle egenskaper for hverdagsbruk. Acers nye notebooks har fjerde generasjons Intel® Core™-prosessorer og kommer i en rekke design, farger og konfigurasjoner for ulike livsstiler og behov.

Aspire V3 – Kraftig mobil underholdningDen oppdaterte versjonen av notebook-en Aspire V3 er det mobile svaret på underholdningsdesktop-en. Den har 17,3-tommers skjerm i HD eller Full-HD og viderefører det stilfulle designet til forgjengeren, men har nå fått "brushed hairline"-finish og flere fargevalg – Chic Champagne og Sophisticated Black. Aspire V3 viser sin absolutt beste side ved spill og underholdning. Aspire V3 har strålende grafikkytelse på bakgrunn av GeForce GTX GT760M med 2GB DDR5 VRAM, eller NVIDIA GeForce GT750M med 4GB DDR3 VRAM. Dette er optimale kombinasjoner som gir skarpe bilder selv på de mest krevende filmer. Grafikken støttes av Dolby Surround Home Theatre v4 som gir krystallklar lyd.

Fjerde generasjons Intel® Core™i7-prosessorer leverer en imponerende ytelse og et balansert strømforbruk. I tillegg til skjermen på 17 tommer kan brukeren også spille eller vise innhold på enda større skjermer via HDMI-inngangen.

Aspire V5-serien – fordi én størrelse ikke passer til alleDe nye V5-notebook-ene kommer i tre skjermstørrelser - 15,6, 14 og 11,6 tommer – for å møte ulike livsstiler og ytelsesbehov. De to største er tilgjengelig med og uten berøringsskjerm og har tastatur i full størrelse med valgfri bakbelysning, i tillegg til åtte prosent større (15mm) tastatur enn forrige generasjon. 11,6-tommeren har tastatur tilsvarende en typisk 13,3-tommer for økt komfort. Aspire V5-serien er tilgjengelig med enten HD (1366 x 768) eller Full-HD (1920 x 1080), inkludert mulighet for skjerm uten gjenskinn (kun 15,6-tommersmodeller). Full-HD-versjonene har IPS-teknologi og har fire høyttalere med Dolby Home Theatre.

Utvalgte modeller har NVIDIA GeForce GT7XXM for en rask spillopplevelse og responsiv multimedia. Serien består av et bredt utvalgt av siste generasjons Intel-prosessorer.

V5-serien har en rekke fargevalg med stilig metall-finish avhengig av modell: 11,6-tommeren kommer i Chili Silver eller Ice Blue. 14-tommeren er tilgjengelig i Cool Steel, Champagne Ice, Arctic Rose og Hot Pink. 15,6-tommeren består av Polar Black, Cool Steel, Champagne Ice og Red Blush.

V7-serien Ultrabooks – når ytelse er kritisk

Den nye V7-serien har samme stilige og kompakte design som V5-modellene, men har i tillegg et "silky touch"-finish på bunnen. I tillegg er V7-modellene utstyrt med et bredt utvalg av fjerde generasjons prosessorer fra Intel, opp til Core i7 og med enten NVIDIA® GeForce® GT 750M eller NVIDIA® GeForce® GT 720M. Det gjør at man kan skape HD-videoer dobbelt så raskt eller redigere bilder på halve tiden. I tillegg gir det en bedre spillopplevelse. V7-serien betyr at du får maksimal utnyttelse av Windows 8. 10-punkts multi-berøringsskjerm er standard på alle modeller. V7-notebook-ene er tilgjengelig med skjermer i enten HD (1366x768) eller Full-HD (1920x1080).

Andre strålende egenskaper er raske og robuste SSD-disker, mens Acer Theft Shield holder dataene trygge. Acers nye konverteringsport, doble mikrofoner og Intels WiDi-teknologi er standard på alle V7-modeller.

Aspire E1 – enkel daglig PC-brukNotebook-ene i E1-serien er tilgjengelig i to HD-skjermstørrelse - 15,6 og 14 tommer. Den største er også tilgjengelig med skjerm uten gjenskinn som gjør at visningen blir mer komfortabel og mindre belastende for øynene. Med HDMI-porten kan favorittfilmen vises på en større skjerm. Aspire E1-modellene er tynnere enn tidligere modeller. De har en stilfull design og er tilgjengelig i fargene Piano Black eller Clarinet Black. Chicklet-tastaturet gir komfortabel bruk mens det kompakte designet gjør det enkelt å ta enheten med på farten.

Pris og tilgjengelighet

Seriene E1, V5, V7 og V3 er tilgjengelig i begynnelsen av juni til anbefalte utsalgspriser fra henholdsvis kr. 3390, 3690, 5190 og 5990 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS