Acer K-serie

Pressemelding fra Acer 5. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer ny serie med portable projektorer

Acer lanserer en ny serie med portable projektorer designet for kraftfull ytelse hvor som helst. Enten du er på jobb eller hjemme gjør Acer K335, K135 og K132 det mulig å nyte og dele multimedia eller fange oppmerksomheten til kolleger og forretningsforbindelser med flotte presentasjoner.

Projektorene veier bare mellom 0,4 til 1,3 kg og varierer i størrelse fra mindre enn et A5-ark til mindre enn et magasin. De er perfekt for mobile brukere som ønsker kompakte enheter som er enkle å bære. Flyttbarheten er ytterligere forbedret med øyeblikkelig på/av-funksjon. Dermed kaster du ikke bort tid ved oppstart, og plugger raskt og enkelt fra når du er ferdig.

Lysstyrke opptil 1000 ANSI lumen kombinert med dynamisk kontrast på 10.000:1 forsterket av DynamicBlack ™-teknologi - som dramatisk forbedrer kontrast og gir skarpe, levende bilder og strålende projeksjonsytelse. Den naturlige WXGA-oppløsningen gjengir ultra-skarpe bilder og flotte presentasjoner i HD.

Med HDMI-utgangen er det enkelt å koble til datamaskiner, DVD-spillere eller spillkonsoller. Videre er HDMI-porten MHL-kompatibel. Dermed kan videoer, bilder eller spill streames fra en smarttelefon eller et nettbrett og oppleves på en storskjerm. Kobler du til en mobil enhet med MHL-kabelen, synkroniseres automatisk lyd og video, samtidig som enheten lades.

En ekstra trådløs modul støtter trådløs projeksjon og tillater streaming via Miracast™fra alle sertifiserte mobile enheter, mens DLNA gjør det enkelt å dele digital multimedia hjemme. Videre har Acer eDisplay et helt nytt brukergrensesnitt med store og intuitive ikoner for enklere og raskere kontroll samt støttemapper for alle medietyper.

Acer K335 og K135 er også utstyrt med SD-kortleser (microSD for K135) og USB-port. Det gir mulighet for multimediaavspilling direkte fra en USB-enhet eller et minnekort. Og med innebygd støtte for Office og PDF Reader kan de projisere Office eller PDF-filer uten bruk av PC. Brukere kan se og dele en rekke multimedia-innhold, inkludert bilder, lyd og video uten bruk av bærbar PC.

Acers reiseprojektorer kombinerer DLP- med LED-lampeteknologi for å forbedre bildekvaliteten. LED-teknologien har flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle lyskilder. For det første er utskiftning av pære nesten unødvendig ettersom en LED-lampe varer opptil 30.000 timer i Eco Mode. Den har heller ingen knuselig deler, som for eksempel glødetråd eller rør, noe som øker holdbarhet. Sist, men ikke minst er LED-lampeteknologi fri for farlige stoffer som kvikksølv eller halogengasser og har lavere strømforbruk sammenlignet med en tradisjonell lampe.

Tilgjengelighet og pris

Acer K335, K135 og K132 projektorer vil være tilgjengelig fra juli med en anbefalt utsalgspris på henholdsvis kr. 6.969,-, 5.099,- og 4.539,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS