Acer LCD V5-serie

Pressemelding fra Acer 4. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer utvider LCD V5-serien  

Bærekraftig og solid  

Acer utvider V5-serien med seks slanke og plassbesparende LCD-skjermer. Energy Star og hvitt LED-lys sørger for lavt energiforbruk.

Skjermene er tilgjengelig i 18,5, 20, 21,5, 23, 24 og 27 tommer og perfekt for designorienterte brukere som har begrenset plass og som ønsker kraftig ytelse. Serien har en elegant blank overflate og en ny rektangulær fot. Den transparente av/på-knappen med blått lys er integrert for et strømlinjeformet utseende. Alle modellene har en brukervennlig funksjon for visningsinnstilling og en spesialutviklet mekanisme som gjør at du enkelt kan fjerne fotstøtten eksempelvis med en mynt.  

Avhengig av konfigurasjon er V5-serien utstyrt med en DVI- eller HDMI-inngang med støtte for HDCP. Dermed har du tilgang til HD-innhold og tilkoblingsmuligheter til de fleste digitale enheter. Serien gjengir også naturlige og realistiske farger, rik tekst og digitale bilder med topp kvalitet på bakgrunn av en kontrastratio på 100 millioner:1 gjennom Acers Adaptive Contrast Manager. Teknologien gir ultraskarpe bilder gjennom dynamisk kontrastratio mens lysstyrkenivået på opp til 300 cd/m2 gir jevne og detaljerte bilder, uavhengig om de er mørke eller lyse. Responstiden på 5ms gir topp gjengivelse av selv de raskeste videoer og animasjoner.

Alle modellene i V5-serien har flere teknologier utviklet for forbedret ytelse og fargegjengivelse, samtidig som det sparer miljøet:

- Acer EcoDisplay gir opp til 58 prosent lavere strømforbruk og inneholder ingen skadelige stoffer - LED-baklys uten kvikksølv er miljøvennlig samtidig som det sparer opp til 68 prosent strøm - Strømforbruk på mindre enn 0,1 Watt i standbymodus - 100 prosent gjenvinnbar emballasje og gjenbrukbare materialer

Priser:

V5-serien har en veiledende utsalgspris fra kroner 799 inkl. mva.  

Powered by Labrador CMS