Acer P5 og P1

Pressemelding fra Acer 5. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer projektorseriene P5 og P1 som tilbyr stor allsidighet og er designet for å møte ulike bruksscenarioer. Acer P5-serien er proff-projektorer som leverer strålende fargeytelse selv i store lokaler med mye lys. Acer P1-serien tilbyr et bredt spekter av funksjoner for å håndtere ulike bruksbehov og er ideelle for SMB eller SOHO.

Acer P5-serien

Med XGA/WXGA-oppløsning er P5-projektorene ideelle for store arenaer og for å presentere widescreenvideo og tungt detaljerte presentasjoner. Takket være avansert lampeteknologi som leverer opptil 4000 ANSI lumen, kan P5-serien projisere skarpe og levende bilder på en stor skjerm, selv på lang avstand. Støtte for True 24p er nøkkelen for kunne oppleve ekte HD-oppløsning med 24 bilder per sekund for filmlignende visualisering.

Acer P5 har et 10000:1 dynamisk kontrastforhold forsterket av DynamicBlack™-teknologi, noe som dramatisk forbedrer kontrasten. Dette betyr at bilder kan vises med et nytt nivå av lysstyrke, farge og klarhet. Videre tilbyr P5 opp til 40°vertikal keystone-korreksjon, noe som er spesielt nyttig i mindre miljøer. Projektorene levere også imponerende 3D-opplevelser via DLP® 3D Ready og HDMI 3D som gir høy oppdateringsfrekvens (120Hz) for en flimmerfri 3D-opplevelse.

Den nye Acer P5 projektorserien har forbedret brukervennlighet. Acer Empowering Key gir umiddelbar tilgang til en rekke verktøy som forenkler tilgangen til oppsett, visning og tidsur, mens multi-PC-tilkobling, inkludert to D-Sub og to HDMI® x2, gir fleksible tilkoblingsmuligheter og mulighet til å veksle mellom dem raskt. Med P5-serien kan brukere umiddelbart nyte filmer, videoer, musikk eller bilder uten å slå på PC-en takket være USB Disk Plug-n-Play.

Ved hjelp av innebygd støtte for Office og PDF Reader kan P5307WB/P5207B projisere Office eller PDF-filer via en integrert USB-leser uten å måtte være tilknyttet en PC. Avhengig av konfigurasjonen kan P5-serien også aktivere trådløs projeksjon slik at innhold sendt via Acer eDisplay og Miracast™kan vises fra alle sertifiserte mobile enheter - smarttelefoner, nettbrett eller bærbare PCer.

Acer P5-serien har et helt nytt brukergrensesnitt med store og intuitive ikoner for enklere og raskere kontroll samt støttemapper for alle medietyper. For enkelt å dele digital multimedia hjemme, støttes DLNA og tillater trådløs deling av musikk/video/foto fra alle aktiverte enheter.

Acer P5207B- og P5307WB-serien er helt kompatible med Crestron Network System. Dette gir full kontroll over projektoren via kablet og trådløst nett samt flere nyttige muligheter, som overvåking, eksternt kontroll av på/av og projeksjonsstyring, kontroll over flere projektorer, beredskapsmeldinger, onlinedialog med systemansvarlig og e-postvarslingssystem, etc.

Acer P1-serien

De fire nye modellene i P1-serien gir god lysstyrke (opptil 3500 ANSI lumen) og et kontrastforhold på opptil 17000:1, noe som sikrer eksepsjonelt livlige bilder og kraftig projeksjonsytelse. XGA- eller WXGA-oppløsningen gjengir ultra-skarpe bilder og flotte presentasjoner, samt tillater gjengivelse av HD-innhold. Med full HD-oppløsning viser P1500 skarpe detaljer hvor selv den minste skriften er godt synlig. Takket være DynamicBlack™-teknologi leverer projektorene en kraftig forbedret kontrast, noe som resulterer i den mest levende bildekvaliteten.

Flere videoporter gir allsidighet og fleksibilitet. HDMI®-porten leverer ukomprimerte digitale signaler og flerkanalslyd, noe som gir enkel tilkobling til de siste digitale enhetene for HD-presentasjoner og underholdning. P1-serien er også utstyrt med D-Sub, S-Video og Composite-kontakter og gir dermed større fleksibilitet og øyeblikkelig veksling mellom disse.

Visning av 3D Blu-ray™-filmer eller 3D-spill aktiveres av HDMI 3D-klar teknologi, slik at du opplever en kinoopplevelse eller altoppslukende 3D-spilling når du parrer projektoren med en PC eller en enhet som støtter 120Hz-utgang.

P1-serien støtter ± 40 grader auto-keystone-korrigering. Det betyr at enhver vertikal forvrengning kan korrigeres automatisk for å gjøre det projiserte bildet helt rektangulært, uansett hvor projektoren er plassert. En annen nyttig funksjon er automatisk korrigering ved takmontering, slik at projektoren umiddelbart roterer det projiserte bildet 180º.

Strålende reproduksjon av bilde

Alle Acer-projektorene viser livlige bilder med levende farger. Dette er resultatet av Acers unike bildeforbedringsteknologi. Acer ColorBoost, Acer SpectraBoot og Acer ColorSafe II er utviklet for å forbedre bildekvaliteten, noe som gjør fargene rikere og mer livaktig.

Miljøvennlige funksjoner

Acers projektorer kommer med flere miljøvennlige funksjoner som er utviklet for å redusere strømforbruk i standby (tilsvarende 0,5 W standby). Med Acers verdensledende ExtremeEco-teknologi kan strømforbruket reduseres med opp til 70% og lampens levetid forlenges med opp til 10.000 timer i ExtremeEco modus. Samtidig gir Acer ePower Management rask konfigurasjonstilgang til strømstyringsalternativer, som ECO Power On/Off, High Altitude modus og Auto Shutdown.

Tilgjengelighet og pris

Acers projektorserier P5 og P1 er tilgjengelig fra juli og med følgende anbefalte utsalgspriser (inkl. mva.):

P5207B kr. 7.459,-

P5307WB kr. 8.109,-

P1273 kr.4.139,-

P1276 kr. 4.659,

P1341W kr. 4.739,

P1500 kr. 7.459,-

Powered by Labrador CMS