Acer P7215

Pressemelding fra Acer 20. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens første singellampeprojektor med 6000 lumens

Ekstrem lysstyrke for hardtslående presentasjoner

Acer lanserer verdens første 6000 lumens projektor med singel lampe. Den lyser opp til 2000 timer med et forbruk på kun 350 watt, noe som gjør den svært miljøvennlig og økonomisk.

Acers P7215 har praktiske og oppgraderte egenskaper for økt brukervennlighet og fleksibilitet. Den har ekte 1024x768 XGA-oppløsning og støtte for full-HD. Det gir levende og skarpe detaljer i tillegg til strålende fargegjengivelse. P7215 er også DLP 3D-klar og gir 3D-opplevelser helt uten flimring (120Hz).

P7215 har også Crestron® nettverkskontroll og en rekke tilkoblingsvalg som eksempelvis HDMI®, DVI, LAN og doble D-Sub-innganger. Dermed er den optimalisert for profesjonell bruk i store rom. I tillegg er det svært enkelt å skifte lampen, også når projektoren er montert i taket.

Acers projektorer har såkalt green light source-teknologi uten at det går på bekostning av ytelsen. I tillegg til P-serien for forretningsbruk, består porteføljen av flere serier for forbrukere, herunder C-serien for mobilitet, H-serien for hjemmeunderholdning, K-serien for laser-LED-hybrid og X-serien for normalbruk.

Pris: Acer P7215 har en veiledende utsalgspris på kroner 11990 eks. mva.

Powered by Labrador CMS