Acer T2-serie

Pressemelding fra Acer 9. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acers T2-serie tildelt Red Dot Award

Acers T2-serie LED-berøringsskjermer er tildelt Red Dot Award, en av verdens mest ettertraktede anerkjennelser for fremragende produktdesign. Prisen deles ut årlig og juryen består av 37 designeksperter. Jurymedlemmene, som mottok 4662 forslag i 19 ulike kategorier, fikk i år med seg for første gang designguruen Jimmy Choo.

- Acers slagord ‘Explore beyond limits’ er en refleksjon av vår tilnærming til produktdesign og markedsorientert tankesett. Ønsket om å skape enkle, intuitive og brukerorienterte produkter er forankret i vår design-DNA, ettersom vi streber etter å forbedre brukernes samlede opplevelse og gjøre dem i stand til å oppnå mer, sier Michael Birkin, Chief Marketing Officer i Acer.

Professor Dr. Peter Zec, initiativtaker og adm. direktør i Red Dot, påpekte at sterk designkompetanse og økonomisk suksess i dag går hånd i hånd: "Vinnerne av ‘Red Dot Award: Product Design 2013’ er frontfigurene i en svært godt utviklet designkultur og – bransje."

T2 serien LED-berøringsskjermer

Acers T2-skjermer er også tildelt Taiwan Excellence Award og er slanke, minimalistiske og har design og teknologi som bringer berør- og skriv-kombinasjonen til stasjonære brukere. De setter nye standarder i form av ergonomi og smart visning og er konstruert for å levere topp ytelse, samt sofistikert design. De appellerer til grafiske kunstnere, fagfolk, ingeniører og teknologisk avanserte brukere. I tillegg kan T2-serien også brukes i gjesteområder som f.eks. lobbyer som informasjons- eller interaksjonspunkt med flere brukere.

Tilgjengelig i 23- og 27-tommers størrelse er T2-serien utstyrt med et sølvfarget asymmetrisk stativ som har muligheten til å justere vippevinkelen mellom 30-80 grader, og dermed oppnå den mest komfortable posisjonen, spesielt under langvarig bruk. Med 10-punkts berøringsteknologi støtter T2-skjermene ulike scenarier og gir dermed en ideell opplevelse for alle ulike brukere.

Den sort superslanke rammen har kant-til-kant-glass som strekker seg helt til bunnen og dermed skaper en illusjon av å være svevende. Dette, i kombinasjon med den nye generasjonen Full-HD LED-paneler, gir en bred visningsvinkel og betyr at brukeren kan se skjermbilder fra ulike stillinger og fortsatt se klare og detaljrike bilder med høy fargenøyaktighet. Dette åpner eksempelvis opp for bedre teamarbeid eller mulighet til å spille med flere.

T2-serien er utstyrt med både DVI- og HDMI-porter for avansert digital tilkobling og suveren HD-visning og lydkvalitet. USB 3.0-porter sikrer rask overføring av data til og fra eksterne enheter og kan brukes til å lade andre enheter.

T2-serien integrerer hvit LED-teknologi som reduserer strømforbruket med opp til 68 prosent; sikrer eksepsjonell pålitelighet og leverer bedre ytelse. Skjermene er fri for kvikksølv og bygget med glass uten arsenikk.

Prisutdeling og utstilling

Red Dot-prisutdelingen vil finne sted 1. juli 2013 på Aalto Theater i Essen i Tyskland. Etter seremonien vil Acer T2-skjermer bli presentert på Red Dot Design Museum i perioden 2.-28. juli og online på www.red-dot.de.

Powered by Labrador CMS