Acer TC-603, Z3-605 og Predator G3-605

Pressemelding fra Acer 4. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer nye stasjonære PCer med 4. generasjon Intel-prosessorer

Acers nye serie av stasjonære PC-er gir en forbedret og mer ergonomisk hjemme-PC-opplevelse. Alt-i-ett-PC-en Aspire Z3-605 og micro-tower Aspire TC-603 er begge designet for hjemmeunderholdning og dagligbruk.

Acer lanserer også en gaming-enhet med høy ytelse, Predator G3-605. Denne er designet for spilleentusiaster og har strålende grafikk. G3-605 er utstyrt med 4. generasjons Intel Core-prosessorer opp til Core i7 for kraftigere ytelse, bedre visuell opplevelse og mer pålitelig sikkerhet, mens Aspire Z3-605 og TC-603 er utstyrt med opp til Core i5-prosessorer.

Aspire TC-603 - Utvidbart HD-multimediasenter

Aspire TC-603 leveres i typisk mikro-tower-format og stilig moderne design forsterket av børstet metall foran. Forskjellige materialer og teksturer - glanset svart, sølv, krom, børstet sølv - kombineres for å skape et stilig utseende. De mest brukte portene er lett tilgjengelige i front. På toppen er det en praktisk fordypning hvor brukeren kan legge andre tekniske gadgets.

TC-603-modellene tilbyr multitasking-ytelse for enkel håndtering av dagligdagse oppgaver, kraftige grafikkløsninger for HD-underholdning, samt 3D-underholdning med fantastisk audiovisuell kvalitet takket være en HDMI 1.4-port. Aspire TC-603 har rikelig med lagringsplass for et stadig voksende multimedia-bibliotek. Multi-kortleser og USB 3.0-porter gir enkel filoverføring, deling og tilkobling til andre enheter.

Aspire Z3-605 – Den beste alt-i-ett-PC-en for familien

Alt-i-ett-PC-en Aspire Z3-605 er designet for å gi optimal ytelse og en allsidig underholdningsopplevelse for hele familien. 23" Full-HD IPS-skjerm (1080p) gir topp bildekvalitet og nøyaktige farger. Den imponerende lyden kommer fra Harman Kardon-høyttalere som støtter Dolby Home Theater v4 surround-lyd. Aspire Z3-605 er også tilgjengelig med 10-punkts berøringsskjerm for brukere som vil ha en mer intuitiv interaksjon med Windows 8. Aspire Z3-605 kan plasseres stående eller i en vinkel opp til 30 grader. Webkameraet er også justerbart slik at selv barn kan sitte komfortabelt foran datamaskinen og chatte.

De mest brukte portene, inkludert USB 3.0, er samlet i en portkapsel. Det gir enkel tilgang til data, lytte til musikk eller skru av maskinen. For å fremheve det stilige designet ytterligere har Z3-605 oppheng for kabler slik at bordflaten holdes ryddig.

Predator G3-305 – Ubegrenset spillopplevelse

Predator G-serien er dedikert til lidenskapelige spillere, og har som tidligere modeller en sci-fi-lignende design, men mer fremhevet fargeprofil. Strømbryteren har en ikonisk triangelform med krom kant og tre indikatorer slik at brukerne har full kontroll på system- og tilkoblingsstatus.

Det innovative kjølesystemet, kalt "IceTunel Cooling System" forbedrer luftstrømmen og leder bort varmen mer effektivt enn før. Spillere bruker vanligvis hodetelefoner for en intens opplevelse, og Predator kommer med en hendig vugge hvor brukerne kan plassere hodetelefonene, samt et vinklet tilbaketrukket område for oppbevaring av digitale gadgets.

Med de nyeste Intel Core-prosessorene og kraftige grafikkløsninger gir Predator ubegrenset spilleytelse, noe som er supplert med SoundBlaster Cinema for en lydopplevelse utenom det vanlige. Med Acer Easy-swap kan brukeren flytte eller endre data raskt og enkelt, og med utvidelsesmuligheter er det alltid plass til brukernes stadig voksende multimediefiler. Når disken er full kan den enkelt erstattes med en ny, eller du kan ta den med deg og dele underholdningsfiler med venner.

Tilgjengelighet og pris

Acers nye stasjonære PCer vil være tilgjengelig fra august, til veiledende startpriser inkl. mva:

TC-603: kr. 4990,-

Z3-605: kr. 6990,-

Predator G3-605: ikke fastsatt

Powered by Labrador CMS