Acer TravelMate B113

Pressemelding fra Acer 5. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer TravelMate B113: den perfekte skolekamerat  

Slank og robust læringspartner  

Tynn, lett, elegant og lang batteritid: TravelMate B113 er ideell til skolebruk. Den oppfyller alle krav til kommunikasjon og mobilitet, og gir studenter mulighet til å skape og dele innhold med venner og skolekamerater. Den har alle grunnleggende funksjoner og er svært brukervennlig.

TravelMate B113 har en 11.6 tommers skjerm, som sammen med Acer Office Manager og solide sikkerhetsprogrammer gjør den til en pålitelig læringspartner.

Acer Office Manager er en administrasjonsløsning som gir utdanningsinstitusjoner anledning til å implementere sikkerhetspolicyer, overvåke IT-ressurser og planlegge vedlikehold i én enkel administrasjonspakke.

Samtidig er TravelMate B113 utstyrt med Acer ProShield Manager. Dette er en pakke av essensielle sikkerhets- og administrasjonsverktøy, samlet i ett enkelt brukergrensesnitt. Acer ProShield beskytter notebook-en fra ulovlig inntrengning fra BIOS- til programnivå og sikrer kritiske filer ved å kryptere og gjemme dem i en Personal Secure Drive (PSD).  

Notebook-en er også utstyrt med en serie pre-installert og gratis nedlastbar programvare, herunder Acer Classroom Manager, spesielt utviklet for å gi lærere mulighet for å undervise, overvåke og kommunisere med elevene.  

Med et sekscellers batteri har TravelMate B113 over syv timers batteritid. Dermed unngår man oppladning i klasserommet hvor det ofte er få stikkontakter tilgjengelig eller at PC-en går tom for strøm midt i timen.  

TravelMate B113 er ultratynn (mindre enn 21mm) og lett. Den veier kun 1,38 kg og derfor svært bærbar og perfekt i ryggsekken. Liten størrelse til tross; notebook-en har tastatur med store taster som gjør den praktisk og komfortabel. Samtidig har den kapasitet opp til 3. generasjon Intel-prosessorer og Intel HD graphics 4000.  

TravelMate B113 er utviklet for enkel trådløs adgang og deling av dokumenter i klasserommet. Den tilbyr derfor et utvalg av muligheter: 802.11 a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ for trådløs oppkobling, Gigabit Ethernet for pålitelig kabelforbindelse og Bluetooth® 4.0 for høyhastighetsdeling av mediefiler eller dokumenter.

Pris og tilgjengelighet:

TravelMate B113 har en veiledende utsalgspris på kroner 3149 inkl. mva og er i salg fra august.

Powered by Labrador CMS