Acer TravelMate P453

Pressemelding fra Acer 15 oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer TravelMate P453

Produktivitet møter solid sikkerhet  

Acer TravelMate P453 er utviklet spesielt for små og mellomstore bedrifter. Den har perfekt balanse mellom sikkerhet, ytelse og ergonomi, og gir en topp brukeropplevelse enten man er på kontoret eller på reise.  

Acer er svært opptatt av brukernes datasikkerhet. For å sikre og beskytte data, samt redusere eierkostnaden er TravelMate P453 utstyrt med Acer ProShield Security. Dette er en suite som har sikkerhets- og administrasjonsverktøy integrert i ett grensesnitt. Acer ProShield sikrer PC-en på flere nivåer, herunder BIOS/HDD-passordbeskyttelse og TPM-løsning (Trusted Platform Module).

Man kan opprette Personal Secure Drive for å lagre og kryptere alle kritiske filer. Dermed er dataene beskyttet selv om PC-en mistes eller blir stjålet. Ønskede filer eller foldere kan fjernes permanent uten mulighet for gjenoppretting med File Shredder-funksjonen. Acer TravelMate P453 har også Acer Office Manager (AOM), en administrasjonsløsning som gjør at SMB-bedrifter enkelt kan distribuere sikkerhetspolicyer, overvåke IT-ressurser og planlegge vedlikehold. Den har også Intel® Anti-Theft-teknologi, en hardwarebasert sikkerhetsmekanisme som også sikrer PC-en hvis den mistes eller stjeles.

Acer TravelMate P453 har også Intel® Small Business Advantage. Den omfatter PC Health Center, hvor man kan planlegge samt kjøre vedlikeholdsoppgaver selv når systemet er avslått. Software Monitor, som sikrer at viktig sikkerhetsprogramvare er i drift gjennom å overvåke maskinvaren og varsle ved eventuelle dataangrep. Data Backup & Restore, for automatisk lagring av kritiske data på planlagte tider og steder, i tillegg til Energy Saver som kontrollerer energiforbruket.

TravelMate P453 leveres med Windows 7 Professional, men om ønskelig kan man enkelt oppgradere til Windows 8.

Den har også tredje generasjons Intel® Core™-prosessor og avanserte grafikkløsninger som sikrer høy ytelse og grafikk i toppklasse. LCD-skjermen på 15,6 tommer med LED-baklys øker produktiviteten enten man er på kontoret eller farten.

Alle detaljer er nøye designet for å gi maksimal produktivitet og topp ergonomi. Acer FineTouch-tastaturet har, i tillegg til numerisk tastatur, større avstand mellom tastene som kan redusere skrivefeil og oppsamling av støv. I tillegg er tastaturet også beskyttet mot væske hvis man er uheldig.  

Alle notebooks fra Acer rettet mot bedriftssegmentet går gjennom en rekke pålitelighetstester og oppfyller de strengeste kriterier. I tillegg oppfyller de Energy Star® 5.0 og EPEAT® Gold1, noe som garanterer lavere energiforbruk og lenger batteritid.  

Tilgjengelighet og pris

Acer TravelMate P453 er i salg til en anbefalt utsalgspris på kroner 4.319 eks mva.

Powered by Labrador CMS