Acer Veriton N-serie

Pressemelding fra Acer 2. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer Veriton N-serien øker produktiviteten og sparer plass

Lekkert juvelformet design, ekstremt kompakt, kraftig prosessor, brukervennlig og sikker: Den nye Acer Veriton N-serien har alle ingredienser for å levere optimal ytelse, lave vedlikeholdskostnader og lavt strømforbruk.                                                                  

Veriton N-serien har riktig balanse mellom produktivitet og effektivitet. Den er perfekt for bedrifter med begrenset plass, men med behov for ytelse. I et ultrakompakt format og klassisk juvelformet design passer Veriton N-serien i ethvert kontormiljø. Den kan plasseres vertikalt på stativet, men også på baksiden av en skjerm. Dermed blir den enkelt en alt-i-ett-løsning.

Kraftig Intel®-prosessor og grafikkløsninger i HD gjør serien til en solid plattform for web, effektiv bruk av programvare og multimediaopplevelser i toppklasse. TPM 1.2 gjør at bedrifter kan møte sikkerhetskrav, reduserer eierkostnadene, i tillegg til å beskytte systemfiler, passord og annen sensitiv informasjon.

De nye PC-ene har en rekke forhåndsinstallerte funksjoner utviklet for å forbedre brukeropplevelsen og sikkerheten: Veriton ControlCenter, Acer ProShield og Acer Client Manager.

Veriton ControlCenter gir tilgang til viktige funksjoner og nyttige verktøy for å spare brukerne for tid og energi. Acer ProShield er en applikasjon som integrerer grunnleggende sikkerhets- og administrasjonsegenskaper i et og samme brukergrensesnitt. Det sikrer både desktop-en og dataene.  

Acer Client Manager gjør at en administrator enkelt kan fjernstyre vanlige IT-oppgaver som hardware/software-håndtering, tilstandsovervåkning, alarmering, oppgavestyring, gruppehåndtering osv. 

Energieffektive funksjoner bidrar til å spare miljøet og samtidig begrense vedlikeholdskostnader. Veriton N-serien oppfyller en rekke internasjonale standarder som sikrer redusert strømforbruk, bedre ergonomi og kontroll over bruken av skadelige stoffer i produksjonsprosessen. Den ekstremt kompakte størrelsen medfører både redusert material- og emballasjeforbruk.  

Priser og bilder

Acer Veriton N-serien har en anbefalt utsalgspris fra kroner 3.679 eks. mva og er i salg i november.

Powered by Labrador CMS