Acer TravelMate P6-serien

Pressemelding fra Acer 14. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer TravelMate P6   For bedrifter som krever robuste, sikre og kraftige PC-er  

TravelMate P6-serien fra Acer er utviklet for bedrifter med behov for en robust, sikker og kraftig PC med strålende egenskaper for grafikk, organisering og batterikapasitet. Serien er tilgjengelig i størrelsene 13,3, 14 og 15,6 tommer.

TravelMate P6-serien har sikkerhetsegenskaper på flere nivåer med integrerte løsninger for organisering og tyverigjenoppretting. Dette gir bedriftene bedre beskyttelse og lavere kostnader.  I tillegg har serien ledende egenskaper for bruk av krevende bedriftsapplikasjoner. Den drar også nytte av tredje generasjons Intel® Core™-prosessorer med Intel® vPro™[1] og AMT 8.0-teknologi. Intel® HD Graphics 4000 sørger for skarpe bilder og topp fargegjengivelse av grafikk og multimedia.

Sammenlignet med stasjonære er bærbare PC-er mer utsatte for datalekkasje og tyveri. Serien er derfor utstyrt med Acer ProShield security, en suite av viktig sikkerhets- og organiseringsprogramvare. Acer ProShield sikrer PC-en mot uautorisert tilgang fra BIOS- til applikasjonsnivå. Den inneholder pre-boot-autentisering (PBA) med BIOS-BDD-passord, alternativt Windows-pålogging via en innebygd fingeravtrykksleser, og TPM-passord for databeskyttelse. Viktig filer forblir trygge ved å kryptere og lagre dem på Personal Secure Drive (PSD). I tillegg kan man med File Shredder-funksjonen fjerne uønskede filer eller foldere permanent uten gjenopprettingsmuligheter. Acer ProShield har også en automatisk løsning for aktiv håndtering av IT-ressurser via nettet når du er på farten.

Acer BioProtection Fingerprint-løsning med pre-boot-autentisering er første sikkerhetsnivå og inneholder avansert biometri-teknologi. Sammen med (TPM) Trusted Platform Module-løsningen sikrer dette klientplattformen. Med Acer Backup Manager tar du enkelt kopier av data, mens Acer eRecovery Management gir ytterligere sikkerhet med gjenoppretting av data etter behov.

TravelMate P6-serien har Intel Anti-Theft-teknologi som er en hardware-basert sikkerhetsmekanisme utviklet for å sikre PC-en også hvis den mistes eller stjeles, mens Absolute Data Protection (ADP) fra Absolute Software lar brukeren spore PC-en hvis den mistes eller stjeles. Kombinert kan løsningene fjernslette filer, “fryse” PC-en og gjøre det mulig å lokalisere den stjålne PC-en via en lokasjonsfunksjon.

For økt fleksibilitet og mobilitet kan TravelMate P6-serien kobles til en Acer ProDock docking-stasjon som har ergonomisk design og avanserte I/O-porter, som eksempelvis USB 3.0/2.0, Display Port, DVI, HDMI og VGA. TravelMate P6 er svært solid og godt beskyttet for mobil bruk.

TravelMate P6-serien vil ha en veiledende startpris på kroner 6449 inkl. mva og er i salg fra midten av juli.

Powered by Labrador CMS