GoPro HERO+ LCD

Pressemelding fra GoPro 2. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

GoPro lanserer kamera med touchscreen til Entry-Level serien

HERO+ LCD gjør det enklere enn noensinne å bruke GoPro takket være nye egenskaper som innebygd touchscreen, mulighet til redigering på kameraet og integrert Wi-Fi

GoPro meddeler i dag at det nye HERO+ LCD-kameraet er tilgjengelig. Det nye kameraet filmer i HD 1080p60, tar bilder i 8MP og kommer med en smidig touchskjerm for enkel innramming, innstillingskontroll og tilgang til en helt ny redigeringsfunksjon innebygd i kameraet. Akkurat som Entry-Level modellen HERO er HERO+ LCD produsert med et vanntett dekke. Enkelheten ved et alt-i-ett-design blir nå kombinert med nye funksjoner for å gjøre det enda enklere å fange livets mest minneverdige øyeblikk.   

HERO+ LCD, som er laget for å være solid og vanntett ned til 40 meters dyp, kommer med avanserte funksjoner som «HiLight Tagging» og en innebygd funksjon for videoredigering som gjør det enklere å finne og dele sine beste øyeblikk. HiLight Tagging gjør at man kan markere ulike øyeblikk mens man filmer og enkelt finne tilbake til dem senere. Den nye innebygde funksjonen for videoredigering gjør at man kan redigere videoklipp i kameraet og dele dem uten å bruke PC.

Innebygd Wi-Fi og Bluetooth gjør at man kan koble HERO+ LCD til en Smartphone eller et nettbrett ved hjelp av GoPro-appen og bruke det når det er montert opp eller utenfor rekkevidde. GoPro-appen og den nye funksjonen for videoredigering gjør det enklere enn noensinne å redigere og dele innhold på bl.a. Instagram, Facebook og Twitter.

– HERO+ LCD er et klart eksempel på at vi fortsatt er fokusert på å levere tilgjengelige høykvalitetsløsninger til alle som vil ha en GoPro, samtidig som vi fortsetter å sprenge grensene for å fange livets ulike øyeblikk med banebrytende teknologi som HERO4 Black, sier Nick Woodman, gründer og CEO i GoPro.

Enten du er førstegangsbruker eller GoPro-veteran, så er HERO+ LCD en imponerende løsning for å forevige ulike øyeblikk. Den kombinerer GoPros anerkjente bildekvalitet, allsidighet og holdbarhet med Wi-Fi, lang batterilevetid og smidighet takket være berøringsskjermen.

HERO+ LCD – En heftig alt-i-ett-løsning med smidig touchskjerm

• Profesjonell kvalitet med 1080p60 video og 8MP foto

• Touchskjerm for smidig kontroll, forhåndsvisning og avspilling i kameraet

• Innebygget Wi-Fi og Bluetooth gjør at man kan koble til GoPro-appen og en ’Smart Remote’

• HiLight Tagging gjør det mulig å markere bestemte øyeblikk samtidig som man spiller inn eller spiller av film slik at man enklere kan finne dem igjen senere

• Innebygd videoredigering gjør at man kan lage og dele korte klipp uten tilgang til PC

• Slå på kameraet og starte automatisk innspilling ved hjelp av et enkelt tastetrykk gjennom QuikCapture-innstillingen

• Lang batterilevetid gir innspillingstid på omtrent to timer

• Innebygd beskyttelse for enkelhets skyld

• Support for microSD-kort (minst Class 10 eller UHS-I) opptil 64GB

HERO+ LCD blir tilgjengelig hos autoriserte forhandlere i USA og på GoPro.com 6. juni 2015. I Norge blir kameraene tilgjengelige hos autoriserte forhandlere 12. juli 2015.

Powered by Labrador CMS