Olympus TG-Tracker

Pressemelding fra Olympus 25. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Utfordre deg selv med det nye Olympus Tough-actionkameraet

Ti år etter at Olympus for første gang forseglet bildeekspertisen i et superrobust hus, tar TG-Tracker actionkategorien til nye høyder – og dyp. Der konvensjonelle actionkameraer overbeviser på et område, men faller gjennom på et annet - som bildekvalitet, bildevalg eller batteritid – er TG-Tracker en vinner på alle felt. Det kombinerer bildekvaliteten fra Olympus’ beste kameraer med den tøffe konstruksjonen som kommer med et tiårs erfaring som markedsledende utendørsekspert.

For ekstremsportfantaster er dette en viktig fordel: I stedet for å ta opp en viss idé om hva de så, kan de nå ta opp virkelig imponerende dokumentasjon på hva de så da ting ble tøft. TG-Tracker har avtakbart grep, ultravidvinkelobjektv, femaksers bildestabilisering og en vippbar LCD-skjerm, så du enkelt kan komponere og ta sylskarpe håndholdte bilder, selv under de tøffeste forholdene. Du er ikke begrenset av å måtte feste kameraet til utstyret ditt.

Med TG-Trackers omfattende nye sporings- og feltloggingsegenskaper blir resultatet mer gripende og av bedre kvalitet, slik at du kan bedre kan gjenoppleve og dele intense øyeblikk – som fallskjermhopping eller dykking, kitesurfing, eller en heftig raftingtur. Ved å bruke gratisappen Olympus Image Track Ver 2.0 kan eiere se utendørsopplevelsene sine med all informasjon de trenger for å vekke den fysiske utfordringen til live: Høyde eller dybde, luft- eller vanntemperatur, GEO posisjon og retning, samt hastighet.

Det nye TG-Tracker passer en rekke seler og fester for all slags utendørs- og sportsutstyr (adapter er inkluder). Kameraet lanseres i juli 2016, med en utsalgspris på 3 799 kroner.

Dra hvor som helst, ta opp alt

Det nye TG-Tracker har det som trengs for å trå til øyeblikkelig. Bokstavelig talt. Dette kameraet er klart for opptak under selv de tøffeste forholdene uten ekstra beskyttelse. Det er støtsikkert opptil 2,1 meters høyde***, knusesikkert opptil 100 kg****, støvtett, frostsikkert ned til -10°C og vanntett ned til 30 meter** under havoverflaten. I tillegg til Olympus’ bildekvalitet og svært fleksible komposisjonsegenskapene med vidvinkelobjektiver, har kameraet andre funksjoner som gjør det unikt blant andre utendørs foto- og filmkameraer: Fem sensorer

Til forskjell fra andre produkter med vanlig GEOtagging, kan TG-Tracker måle akselerasjon, høyde eller dybde og temperatur, samt bevegelsesretning – i tillegg til lengde- og breddegrader. Dette gir ekstremsportsfantaster et langt mer detaljert bilde av hvor de har vært, hva som skjedde og ytelsen da bildet ble tatt. Eksempelvis kan dykkere som ser på bildene på smarttelefonen sin, raskt se på hvilken dybde, vanntemperatur og avstand fra dykkepunktet de så en spesiell fisk eller korall. Kameraet logger også endringer i G-krefter – som når fallskjermen åpner seg, eller når du drar av og lander en 360 på snowboard – og merker albumet slik at det er lett å finne.

TG-Tracker lar eierne konsentrere seg om utfordringen og spenningen i øyeblikket, mens kameraet fanger opp alle viktige data. Med bilde- og informasjonsvisning i konteksts med den nye Olympus Image Track App (OI.Track) – som hvor bildet ble tatt på en realistisk dybde/tidsprofil på dykketur – gjør de fem sensorene det mer fascinerende og intenst å se på bildene. Du logger ikke bare livet ditt. Det er energigivende logging av et ekte eventyr.

Olympus bildekvalitet garantert

Eiere av TG-Tracker nyter godt av Olympus’ ekspertise på høy bildekvalitet, og et kamera som på mange måter utkonkurrer konkurrenter i same prisklasse. Fra fem-aksers bildestabilisering for video og det utbyttbare batteriets ytelse til den vippbare LCD-fargeskjermen for komponering og gjennomgang av actioneventyret. Som om det ikke var nok, vil ultravidvinkelobjektivet med 204° synsvinkel ofte fange detaljer som eieren kanskje ikke har sett. I tillegg tar TG-Tracker enkelt opp video i 4K**, med den samme TruePic VII-bildeprosessoren som du finner i mange av Olympus’ aller beste kameraer.

Under vann justerer kameraet automatisk hvitbalansen og andre innstillinger. Det har også et frontlys på opptil 60 lumen, som kan brukes jår det er for mørkt. Den inkluderte grepsutvidelsen og innebygde speilet gjør at eiere kan holde kameraet slik de ønsker, og de kan lett ta selfies over klippekanten, eller – ved å bruke sele eller feste – uten bruk av hendene. Alternativt kan de bruke smarttelefonen sin som fjernkontroll, med OI.Share, - en av Olympus’ mange gratisapper - for å ta helkroppsselfie med en større gruppe eller alt utstyret de har på seg.

Olympus Image Track-programvare er inkludert

TG-Tracker kommer virkelig til sin rett når du går gjennom bildene dine – og bildene og informasjonen kommer til live, enten som høyoppløselig 4K-video på storskjermen, eller en smarttelefon med den siste versjon av gratisappen Olympus OI.Track. Overføring av stillbilder og video** til telefonen er enkelt gjort via trådløst nett. OI.Track har en rekke funksjoner og innstillinger, men den viktigste er muligheten til å se på bilder og loggede data samtid på delt skjerm. Logget for hvert klipp eller bilde kan ses på to måter: Enten som oversiktskart, eller som en graf som viser dybde/høyde i tid. Ved å sammenligne med tidligere logger som lagres i appen er det lett å begrene avstanden, farten og andre variabler, som er en fantastisk motivasjon or å pushe grensene ytterligere neste gang.

Som alle Olympus-objektiver og –kameraer, kommer TG-Tracker med gratis seks måneders utvidet garanti **** når du registrerer deg på MyOlympus på nettet.

TG-Tracker YTTERLIGERE FUNKSJONER:

> Kommer med avtakbart selfie-speil, pluss viktig beskyttelse av objektivet og undervannsbeskyttelse

> Inkludert grepsutvidelse for stabile opptak i aktive situasjoner

> Fantastisk batterilevetid i Full HD og 4K-videomodus

> Intervallopptak av stillbilder

> Fem-aksers bildestabilisering for sylskarpe videoer

> Kompatibelt med mye tredjepartsutstyr, fester og seler, adapter er inkludert

Inkludert tilbehør

> UP-T01 Undervannsbeskyttelse for nøyaktig fokusering under vann uten fare for å skrape opp linsen

> LP-T01 Objektivbeskyttelse for nærmere, skrapefri fotografering over vann

> MC-T01 Koblingsfeste med selfiespeil for å feste SG-T01 Steady Grip og en rekke tredjepartsutstyr

> SG-T01 Steady Grip for å ta stabile bilder og video under ustabile forhold (inkluderer stativfeste)

Ytterligere tilbehør

> CSCH-125 Tracking Holder*** for å bære TG-Tracker i en sele i hofte- eller skulderhøyde, og håndfri logging av data

> Produktspesifikasjoner kan endres uten varsel. Se Olympus’ nettside http://www.olympus-europa.com for de nyeste spesifikasjonene.

* Vanntett i henhold til IEC standardpublikasjon 529 IPX8. Støtsikre tall tilsvarende MIL Standard (Olympus testforhold). Frostsikkerhet og knusesikkerhet i henhold til Olympus’ testforhold.

** 4K-video kan ikke overføres til smarttelefon, men kan strømmes til TV.

*** Bilder kan ikke tas når kamera er inne i Tracking-festet

**** Seks måneder i tillegg til lovpålagt garanti i kjøpslandet.

Powered by Labrador CMS