Adata DashDrive Elite UE700

Pressemelding fra Adata 29. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens tynneste 128 GB minnepinne 

Den nye minnepinnen fra ADATA er bare syv millimeter tykk og har hele 128 GB lagringskapasitet. Dermed er DashDrive Elite UE700 markedets tynneste USB-lagringsenhet med så stor kapasitet, og samtidig gir den hittil uhørte hastigheter.

ADATA lanserer DashDrive Elite UE700 – en ”state of the art” minnepinne som kombinerer den nyeste teknologiutviklingen med stilren design. Resultatet er markedets minste, raskeste og vakreste minnepinne.

Rask

Minnepinner blir i stadig større grad brukt til å oppbevare og håndtere personlig innhold av høy kvalitet, og dermed langt større filer enn tidligere. Derfor er overføringshastigheten viktigere enn noen gang. DashDrive Elite UE700 utnytter den forbedrede båndbredden som ligger i USB 3.0-grensesnittet til det ytterste. Derfor er skrivehastigheten helt opptil 135 MB/s og lesehastigheten opptil 220 MB/s. Dette er hastigheter som overgår de fleste andre minnepinnene på markedet.

Pen og praktisk

Verdens tynneste 128 GB minnepinne er bare syv millimeter tykk og har overflate i børstet aluminium. Overflaten lar de elegante linjene som strømmer ut fra den sentrale blå LED-indikatoren komme til sin rett. Dette er design i elegant og symmetrisk stil, som forbrukerne forventer fra ADATA.

Når DashDrive Elite UE700 ikke er i bruk, kan selve tilkoblingen trekkes inn i hylsteret. Da er innholdet beskyttet, men samtidig lett tilgjengelig. Og med en innebygget snor er det alltid enkelt å ha med seg minnepinnen, for eksempel på nøkkelknippet.

DashDrive Elite UE700 leveres med kapasitet på henholdsvis 16, 32, 64 og 128 GB, og med minnepinnen kan man bruke ADATAs gratis programvare, inkludert UFDtoGO og OStoGO, samt en 60 dages prøveversjon av nyeste Norton Internet Security™ 2013. DashDrive Elite UE700 leveres med livstidsgaranti.

Veiledende priser ink. mva:

Powered by Labrador CMS