AEE S70 FIRST DESCENT

Pressemelding fra TT Micro 12.februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro inngår samarbeid med snowboardlegenden Terje Håkonsen

Nytt actionkamera fra AEE

TT Micro distribuerer actionkameraer fra produsenten AEE, og lanserer nå i samarbeid med Terje Håkonsen signaturmodellen «AEE S70 FIRST DESCENT by Terje Haakonsen».

- Med AEE sitt high end kamera har jeg både kvaliteten og funksjonene jeg ikke får på andre POV-kameraer, uttaler Terje Håkonsen.

Kameraet er en toppmodell med de mest avanserte funksjonene tilgjengelige på markedet. Med en unik tyngdekraftsensor og bildestabilisator tar kameraet krystallklare bilder i HD opptil 120FPS, selv i actionfylte øyeblikk. Kameraet er vannfast ned til 100 meter, med en utmerket anti-dugg-funksjon og med et karakteristisk kult design. Med innebygget wi-fi kan du betjene og fjernstyre kameraet med din smarttelefon via AEE’s gratis mobilapp. Via appen kan du også laste opp og dele korte filmsnutter på sosiale medier på en enkel måte.

- Vi har fått en legende med på laget, som med sin kunnskap og forståelse har satt sitt preg på kameraets funksjoner og tilbehør. Vi er veldig glad for å ha med oss Terje Håkonsen, og ser frem til videre samarbeid med han på kommende modeller fra AEE også, sier AEE-ansvarlig i TT Micro, Harald Kristiansen.

« First Descent »

Kameraet har allerede rukket å få gode omtaler internasjonalt med uttalelser som glimrende brukervennlighet og meget god bildekvalitet. Dette viser at AEE satser på å konkurrere i det øvre sjiktet på markedet.

Terje Håkonsen har testet kameraet ute i felten siden oktober 2013, og har med sin erfaring og kunnskap kommet med innspill til forbedringer av kameraet. Som et resultat av dette er blant annet oppstartstiden og vekten på kamerahuset vesentlig redusert.

Terje Håkonsen er grunnleggeren av Arctic Challenge og en legende i snowboardmiljøet. Han har gjort ting med brettet folk ikke trodde var mulig. Han innehar verdensrekorden i quarterpipe med 9,8 meter. I 2005 satte Håkonsen alene utfor en fjelltopp i Alaska, 7601 meter over havet. Dette var bakgrunnen for snowboardfilmen First Descent. Håkonsen var den første til å utføre stuntet, og kunne dermed sette sin signatur på dette fjellet i Alaska.

Med det nye actionkameraet fra AEE kan Terje Håkonsen og andre eventyrere dokumentere sine «first descents» og andre actionfylte øyeblikk.

Pris og tilgjengelighet

AEE S70 FIRST DESCENT by Terje Haakonsen er i salg fra 15. februar og har en veiledende pris på kr 2.990,-

Tekniske spesifikasjoner og tilbehør

Powered by Labrador CMS