AEG smart-dampovn

Pressemelding fra Electrolux 20. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens første smart-dampovn med innebygget kamera lar deg styre matlagingen fra mobilen

Kokkekunst handler om nøyaktighet. Den nye dampovnen til AEG med innebygget kamera gir deg anledning til å styre matlagingen helt ned på detaljnivå fra mobilen. Ovnen kan kobles til mobiltelefonen din og gir deg full kontroll over matlagingen, selv når du ikke står på kjøkkenet.

Interessen for å lage god og sunn mat øker samtidig som stadig flere smartprodukter kommer på markedet. AEG kombinerer de to trendene med den nye ovnen ProCombi Plus Smart. Denne dampovnen er utstyrt med CookView® camera, et videokamera som sender direkte fra ovnen til mobilen din eller nettbrettet ditt (iOS og Android). Via den medfølgende appen og tilkobling til trådløst nett holder kameraet deg oppdatert på hvordan middagen ligger an, selv når du befinner deg i et annet rom. Appen gir deg dessuten mulighet til å endre temperatur og fuktighetsnivå, samt bytte ovnsfunksjon med et tastetrykk på mobil eller iPad.

Smarte funksjoner og deling tar kokkelering til nye høyder

I appen får du tilgang til en database som inneholder hundrevis av profesjonelle oppskrifter. Disse kan du sortere etter ulike kriterier som kosthold, ingredienser, tilberedningsmetode, prisnivå eller hva slags anledning du skal kokkelere for. Du vil også få varsler på mobilen hver gang du trenger å ta aktivt del i matlagingen slik at du oppnår best mulig resultat.

Videre kan du hente inspirasjon fra AEGs sosiale kanaler direkte i appen, samt dele videoopptak av matlagingen med vennene dine.

Utforsk dampkoking

Med dampkoking kan du ta matlaging til et nytt nivå, fordi metoden bevarer ingrediensenes smak, farge og næringsstoffer på en unik måte. Enkelte er imidlertid usikre på hvordan de skal bruke dampovnene sine for å oppnå perfekt resultat. En vanlig feiloppfatning blant mange er også at de trenger to ovner; En til damping og en til varmluft.

Med AEG ProCombi Plus Smart får du imidlertid begge deler, og appen vil dessuten hjelpe deg med å oppnå perfekt resultat med dampkoking. Ovnen har også en sous-vide-funksjon for matlaging ved bruk av vakuumpakkede plastposer.

Smartprodukter er fremtiden

AEGs nye smart-dampovn ble vist frem på årets IFA-messe i Berlin og vil komme på det europeiske markedet i april 2016. Når den lanseres i Norge er foreløpig uvisst. Appen med alle oppskriftene, med eller uten tilkoblingsmulighetene, er allerede tilgjengelig for nedlasting via Apple App Store og Google Play (søk etter Let’s Taste. Denne blir erstattet av den nye appen My AEG i januar, 2016).

Powered by Labrador CMS