Slik illustrerer AEG hvordan resultatet blir for biffen ved ulike kjernetemperaturer.

AEG VIL STEKE DEN PERFEKTE BIFFEN

AEG ønsker å vise hvordan deres nye ovner i Mastery-serien skal gjøre det mulig å steke en perfekt biff, med et arrangement hos Flying Culinary Circus.

Publisert

Nylig lanserte AEG Mastery Range, som skal brukes og demonstreres under arrangementet hos Flying Culinary Circus i oktober. Dette er et Oslo-basert selskap med fire kokker i stallen, som blant annet kombinerer mat og underholdning.

– Mastery Range er en eksklusiv produktkolleksjon med innovative funksjoner. De nye ovnene er utstyrt med LCD-skjerm og et responsivt kontrollhjul som gjør det mulig å stille inn 100 prosent nøyaktig temperatur og steketid, sier markedssjef Lena Wånemark i AEG Norge i en pressemelding.

Hun sier AEG sammen med Flying Culinary Circus ønsker å avdekke hemmeligheten bak den perfekte biffen og det perfekte biffmåltidet.

De fire kokkene i Flying Culinary Circus; Trond Svendgård (f. v.), Hans Kristian Larsen, Tor Jørgen Kramprud Arnesen og Mathias Spieler Bugge.

– Hvordan folk foretrekker biffen stekt, og hvilket tilbehør man liker, er svært varierende. Noen vil ha den nærmest rå, mens andre vil ha den gjennomstekt. Samtidig vet vi at mange synes det er vanskelig å oppnå perfekt resultat når preferansene er så ulike, sier Wånemark.

Hun mener AEG med Mastery Range-ovnene gjør det enkelt for folk flest å lage den perfekte biffen hjemme, tilpasset sin egen smak.

– Med våre nye ovner kan man virkelig prøve seg frem helt til man finner optimal kjernetemperatur, tilpasset egne preferanser. Vi vet at profesjonelle kokker anbefaler en kjernetemperatur på mellom 57-59 grader for «medium rare» – noen har kanskje andre preferanser for sin perfekte biff, sier Wånemark.

Tre dager i oktober

Designskisse for AEGs arrangement hos Flying Culinary Circus. Gjestene kan med kontrollhjulet på bordet selv stille inn ønsket kjernetemperatur..

Gjestene sitter ved bordet og velger selv kjernetemperatur på biffen sin

Det er nettopp dette AEG skal illustrere under et tredagers arrangement hos Flying Culinary Circus i oktober. Blant de inviterte til arrangementet er journalister, bloggere, folk fra handelen og andre AEG håper vil misjonere for de nye ovnene. Her vil det gjennomføres både en felles sesjon der alle kan få prøve seg, og eksklusive bordsettinger hvor formålet er å tilberede det perfekte biffmåltidet, heter det i pressemeldingen.

– Gjestene sitter ved bordet og velger selv kjernetemperatur på biffen sin. Ovnen fikser resten, sier Wånemark.

Bordet hvor gjestene skal sitte er en tro kopi av en ovn fra AEG Mastery Range. Bordet er utstyrt med det samme responsive kontrollhjulet, og gjestene stiller selv inn ønsket kjernetemperatur for sin biff. Den virkelige ovnen vil så steke biffen etter gjestens ønske, og de får deretter presentert et utvalg tilbehør bestående av tradisjonelle og nye smaker. Sammen med profesjonelle kokker fra Flying Culinary Circus skal hver og en være med å tilberede sitt eget perfekte biffmåltid, heter det i pressemeldingen.

Markedssjef Lena Wånemark i AEG Norge..

– Vi tror at temaet vil engasjere mange – uansett ferdighetsnivå. Målet med kampanjen er å finne den perfekte biffen for den individuelle ganen. Både publikum og gjester kommer til å spille en sentral rolle i utviklingen og gjennomføringen av kampanjen, sier Wånemark.

AEG har samarbeidet tett med kokkene i Flying Culinary Circus det siste halvåret. Ifølge Wånemark var valget av samarbeidspartner svært enkelt.

– Dette er kokker i verdensklasse, som ikke overlater en eneste detalj til tilfeldighetene. Vi føler oss privilegerte som får anledning til å samarbeide med dem, og gleder oss til kampanjestarten, sier Wånemark.

Powered by Labrador CMS