AEG Hob2Hood

Pressemelding fra Electrolux 13. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny automatisk ventilatorløsning «snakker» med koketoppen!

Maten på koketoppen fortjener din fulle oppmerksomhet. Bare et halvt minutt kan utgjøre forskjellen på perfekt stekt og overstekt. Den nye ventilatorløsningen fra AEG, ”Hob2Hood”, justerer automatisk avtrekket etter aktivitetsnivået på koketoppen, og overlater alt fokus på matlagingen.

Friheten til å lage smakfulle måltider

Fokuser på matlagingen - ikke på alt rundt! Hob2Hood er en automatisk styring av ventilatoren eller hetten. En trådløs forbindelse mellom koketoppen og avtrekksviften gjør at Hob2Hood starter opp når du begynner å lage mat på koketoppen. Så snart suppen i kasserollen begynner å koke, eller oljen i stekepannen blir varm, justerer Hob2Hood automatisk avtrekket i henhold til det valgte programmet. Hob2Hood er laget med tanke på å holde kjøkkenet luktfritt og forhindrer at stekeos sprer seg i rommet. Velg automatisk kontroll når du ønsker å fokusere 100 prosent på det som foregår på koketoppen - eller foreta en manuell overstyring av innstillingene når som helst.

Ingen bryter eller fjernkontroll

Brytere og knapper på ventilatorhetter er ofte upraktisk når man har flere kasseroller i sving på komfyren med sauser som ikke må brennes, grønnsaker som ikke skal overkokes og fisk eller kjøtt som kun skal ha noen få minutter på pannen. For ikke å snakke om de avtrekkesvifter som styres med fjernkontroll – som lett havner nederst i en skuff og aldri er der når du trenger den. Med Hob2Hood fra AEG slipper du å tukle med knapper og fjernkontroller fordi viften automatisk slår seg på og av, og justerer styrken på avtrekket etter behovet.

Godt utvalg

Det unike ved Hob2Hood er teknologien som binder de to hvitevarene sammen. Den består av en trådløs forbindelse mellom koketoppen og avtrekksviften. Dette betyr at du kan velge fra et utvalg av koketopper og avtrekksvifter så lenge de er Hob2Hood-kompatible. Ingen ytterligere installasjoner er nødvendig.

Nøkkelegenskaper

• Starter automatisk. Sensorer på koketoppen registrerer aktivitetsnivået og forteller viften hvilket nivå den skal ligge på. Jo mer damp og stekeos, desto mer avtrekk.

• Du kan velge 7 ulike forhåndsprogrammerte innstillinger for avtrekksviften.

• Slår seg av automatisk. Viften går også en stund etter at du er ferdig med å lage mat for å fjerne siste rest av os og damp fra matlagingen.

Veiledende pris på AEG avtrekksvifter med Hob2Hood teknologi fra 9000 kroner.

Powered by Labrador CMS