AEG ProClean

Pressemelding fra Electrolux 6. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå er det slutt på håndvasken!

– AEG lanserer markedets romsligste oppvaskmaskin

Med ProClean oppvaskmaskinen fra AEG kan du nå fylle maskinen med hele 15 kuverter. Og maskinen tar imot alt av oppvask! Alt fra skitne middagstallerkener, skjøre vinglass, porselen, bestikk, gryter og panner håndteres i samme vaskesyklus med et skinnende rent resultat hver gang!

Alle vet hvordan kjøkkenet kan se ut etter et større middagsselskap: Skitne porselenstallerkener, bestikk, gryter, kasseroller og et titalls krystallvinglass fylles opp på kjøkkenbenken, gjenstander man gjerne velger å vaske opp for hånd. Men nå kan du endelig legge bort Zalo-flasken!

Større  plass og fleksibilitet i oppvaskmaskinen reflekterer den moderne forbrukers krav til mer effektiv rengjøring på kjøkkenet.

ProClean oppvaskmaskinen fra AEG er ikke større enn andre maskiner utvendig. Men innvendig kan maskinen skilte med markedets største XXLvolum med plass til hele 15 kuverter, den største oppvaskmengde noensinne. Med en ny ”Satellite Sprayarm” teknologi kommer spylearmen til overalt, og sikrer et skinnende rent resultat, selv om du fyller maskinen stappende full av små og store gjenstander.

Skånsom mot finglassene

Takket være små fingerlignende grep (softspikes) holdes finglass og andre skjøre gjenstander på plass under hele vaskesyklusen. Oppvaskmaskinen er også utstyrt med skånsomme og intelligente vaskeprogrammer som tar vare på glass og porselen uavhengig av andre gjenstander som er plassert i maskinen.

Ta med bestikkskuffen

Den romslige bestikkskuffen kan enkelt tas ut av maskinen, noe som gjør det enklere å plassere bestikket i skuffene hvor de hører hjemme. I skuffen er det også god plass til salatbestikk og større kniver.

Stilegående, energieffektiv og intelligent

Markedsundersøkelser viser at nordmen n er plaget av støy fra husholdningsmaskiner. Støynivået for toppmodellen av ProClean oppvaskmaskiner er kun på 39 desibel. Stiller du den inn på ”Extra silent” er den kun på 37 desibel, et støynivå tilsvarende normal hvisking og det laveste støynivået for oppvaskmaskiner i energiklassen A+++. Den intelligente og energieffektive AutoOff funksjonen, kun tilgjengelig fra AEG , slår automatisk av oppvaskmaskinen ti minutter etter at programmet er avsluttet. Maskinen er også gjerrig på vannforbruk og har et autoprogram med en vannsensor som kontinuerlig registrerer hvor skittent serviset er og tilpasser vannforbruket etter dette. 

Med den nye ProClean oppvaskmaskinen fra AEG sparer man både tid, vann og energi.

AEG ProClean oppvaskmaskin er tilgjengelig i Norge fra mars 2014 og har en veilende utsalgspris fra 15299 kroner.

Powered by Labrador CMS